Практически тренинг: Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри

Практически тренинг: Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри

Това събитие вече прилючи, но за щастие обобщихме най-важното от него в тази статия: 10 ключови умения за успешни мениджъри (и други полезности)

 

КОГА: 21 юни, от 09.30 до 17.00ч.
КЪДЕ: Limacon Event center
ТАКСА: 203 лв. /Крайна цена/

ЗА ТРЕНИНГА:

Мотивация. Отговорност. Резултати. Ангажираност. Удовлетворение. Смисъл.
Какво ви е необходимо, за да постигнете всичко това с вашите екипи?
Нужно ли е да имате “всички отговори”, за да бъдете добър мениджър?

Как да въвличате хората от вашите екипи и едновременно с това, да си осигурявате време за стратегическо мислене и планиране?

Има само един начин да подобрите екипите си. И това е като подобрите техните мениджъри. Това е най-бързият, ефективен и практичен начин за повишаване на общото качество на работата във всяка фирма.
В този тренинг ще ви предоставим практически инструменти и ще си тръгнете с ясна представа какво да промените в себе си като мениджър, за да постигнете по-добри резултати в работата:

– за да си освободите време за съществените неща, в които бихте имали най-голямо въздействие и които изпълват със смисъл вашата бизнес роля
– за да ангажирате хората си за постигането на високи резултати, като ги подкрепяте и стимулирате да разгръщат собствения си потенциал и да дават най-доброто от себе си във всеки един момент

КАКВО ЩЕ ВКЛЮЧВА?

През последните години обучаваме мениджъри в компании като ABB, CEZ, EVN, HP и много други, да управляват ефективно екипите си и да повишат едновременно качеството на работата и удовлетворението си от нея. Това не става с по-малко или с по-лесна работа. Напротив. Става с ясно вглеждане в реалността, определяне на приоритетите и смели действия. Става с търсене на начини как да се случат трудните задачи, а на как да се избегнат.

С този тренинг заедно ще поставим основите именно на това и ще преминем през следните теми:

  • Вашата роля като мениджър. Принципи за ефективна комуникация;
  • Матрицата “Грижа към хората и твърдост към фактите”;
  • Директивен и недирективен стил на управление;
  • Коучинг умения за мениджъри – въведение;
  • Коучинг модел “От фрустрация към мотивация”;
  • Личен план за подобряване на мениджърските умения за следващите 6 месеца;

И практика, практика, практика…

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ?

  • Мениджъри на екипи

 

КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ?

Идваме от бизнеса, след над 30 години кумулативен корпоративен опит, и за нас практическото изживяване и прилагане на инструментите е от съществено значение. Затова и тренингът ще бъде изцяло практически. Ние ще ви водим, докато ви следваме… Ще ви стимулираме да експериментирате със себе си, да изследвате собствените бариери и да разширявате личния си и професионален потенциал.

ЗА ВОДЕЩИТЕ:

Гергана и Пламен Петрови са Партньори в Екуинокс Партнърс – компания за обучение и развитие на хора и екипи.

Екуинокс Партнърс е Партньор на Google за България за реализирането на Бизнес Коучинг Програмата на Google от 2015 г. насам, а от 2017 г. е сертифицирана по методологията Marshal Goldmisth Stakeholders Centered Coaching за реализиране на коучинг с включване на ключови заинтересовани лица.

Mинало събитие

дата

Дата:

21 Jun 2018

дата

Начален час:

09:30

Лектор

Лектори:

Гергана и Пламен Петрови

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.