Подкаст „Limacon Growth Sessions“: За продажбите с любов

Подкаст „Limacon Growth Sessions“: За продажбите с любов

В следващото издание на нашия LinkedIn подкаст „Limacon Growth Sessions“ ще имаме удоволствието да ви срещнем с няколко изключително интересни личности.

Какво ги обединява?

Много неща:

  • Опитни търговци от години
  • Гладни за успех хора
  • Лектори в SalesPRO – първата професионална програма по продажби и меки умения от лектори практици
  • Всички са големи хубавци

Темата, разбира се, са продажбите.

Форматът този път ще е различен и няма да има модератор. Всеки участник ще е за малко гост и за малко домакин. Лекторите ще имат възможност в рамките на 15мин да водят изданието и да зададат до 3 въпроса към останалите участници.

Започваме в 14:00ч

Дата: 28.10.2021

На живо в LinkedIn, Facebook и YouTube каналите на Limacon

Повече за програмата SalesPRO може да прочетете тук: https://salespro.bg/

За предварителна регистрация и напомняне за събитието, попълнете тази форма: https://bit.ly/linkedinpodcastsales

Борис Георгиев

Борис Георгиев

Съосновател на SalesPRО и Out2Bound

Борис Георгиев е един от съоснователите на SalesPRО, както и на Out2Bound - агенция за продажби в ИТ сектора.

За последните 5 години компанията му е интервюирала над 1000 създатели на технологични компании и е работила с над 200 от тях в Европа, Скандинавия и Северна Америка. За заслугите си в сферата на бизнеса, е отличен с наградата на Forbes 30 под 30.

Здравко Здравков

Здравко Здравков

Съосновател на Out2Bound и GridMetrics

Здравко Здравков стартира с продажбите още докато учи в университeт. За последните 10 години трупа опит различни сектори - НПО, FMCG, Startups и за IT компании, като последно време прави това и към големи производства и ВиК дружества в целия свят.

Един от съоснователите на Out2Bound - b2b sales агенция за продажби за технологични компании, в която отговаря за намирането на нови клиенти и изграждането на мрежа от партньорства.

Съосновател в GridMetrics - технологична компания, в която също отговаря за намирането на нови клиенти и въвеждането на AI решения в производствения им процес.

Стела Точева

Стела Точева

Консултант по продажбите в Adecco Group

Стела Точева се присъединява към екипа на Адеко България през 2011г., част от Adecco Group, в ролята на Консултант по продажбите и по-късно се издига до позицията Търговски директор в компанията.

Александър Кръстев

Александър Кръстев

Senior Sales Manager в Progress

Александър Кръстев започва работата си в сферата на продажбите на 19г, продавайки образователни продукти за деца в Америка от врата на врата. За 4г изгражда организация от над 20 студенти от България, които да участват в същата програма.

На 23г започва работа в корпоративна среда, като работи за компании като Google и HP, а също води обучения за Nissan & Coca Cola в България.

Иван Бондоков

Иван Бондоков

Съосновател на Limacon

Иван Бондоков е съосновател Limacon. Заедно с партньорката си Валентина Куцева вече 5 години развиват компания, която помага на български и международни бизнеси в процеса по дигитализация на процеси, ориентирани към клиентите, както и по подобряване на представянето на работодателските марки. В портфолиото на компанията влизат брандове като Econt, Schneider Electric, Prime Holding, Proxiad, Modis, Strypes и много други.

Limacon e и основен и стратегически партньор на HubSpot – една от най-големите и комплексни платформи за управление на клиентски взаимоотношения през целия жизнен цикъл на клиента (CRM)

Иван има над 10 годишен опит в работата с клиенти и продажби като основната му страст са дигиталните B2B търговски процеси. През последните години той консултира клиентите на Limacon в посока на оптимизация и подобрение на търговски стратегии за експортно-ориентирани услуги и продукти. Благодарение на техниките и опита си, той е успял да генерира директни приходи по проекти за няколко милиона лева.

Елица Стойчева

Елица Стойчева

Генерален мениджър и съосновател на Абимед-3 ООД, България

Елица Стойчева има повече от 12 годишен опит в паралелната търговия с лекарства в ЕС. 

Последните 2 години е генерален мениджър и съосновател на компания Абимед-3 ООД, България, която е специализирана в доставката на лекарства от Източна Европа за Западни клиенти. Абимед е екслузивен партньор за България и други пазари на някои от най-големите фармацевтични компании в света, като Phoenix, Alliance Healthcare, Alliance boots. Компанията помага на търговците на едро в страната и чужбина да развият своята експортна дейност, като помага с информация, достъп до нишови клиенти и предоставя гъвкави и конкурентни условия за работа. 

Mинало събитие

дата

Дата:

28 Oct 2021

дата

Начален час:

14:00

Лектор

Лектори:

Борис Георгиев, Здравко Здравков, Стела Точева, Александър Кръстев, Иван Бондоков, Елица Стойчева

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.