Payroll Outsourcing: 10 Преимущества на изнесеното изплащане на заплати и администрация

Събитие на тема Payroll Outsourcing с Adecco България

Adecco и Limacon Event Center имат удоволствието да Ви поканят на среща-разговор с практически примери за ползата от изнасянето на услугата по Пейрол и нейните параметри. Ще се радваме с Вас и доказани специалисти от областта да дискутираме възможностите и предизвикателствата пред използването на подобна услуга за външно изплащане на заплатите.

Събитието ще е полезно за собственици и мениджъри на компании от всички браншове, както и мениджъри Човешки ресурси, които биха искали да развият специалистите им по пейрол , като поемат други, ключови  и разнообразни отговорности в компанията.

Лектор: Ирена Илинова, Пейрол Мениджър в Адеко България, с над 13 години  задълбочен опит и експертиза в областта на Пейрол и администриране на персонал. Управлява успешено екип от пейрол специалисти при разнородни проекти и натрупва солиден опит с местни и международни компании.

Адеко Груп е водещият доставчик на решения в сферата на човешките ресурси, с присъствие от над 12 години на българския пазар. Предлаганите услуги включват услуги по временна заетост, подбор на постоянни позиции, технически пейрол, аутсорсинг на персонал, кариерно консултиране и обучения.

Кога: 16.04.2019
Час: 16:00 – 18:00

Mинало събитие

дата

Дата:

16 Apr 2019

дата

Начален час:

11:25

Времетраене

Времетраене:

2 часа

Лектор

Лектор:

Ирена Илинова

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.