Marketing Hype, Vol. 9: Златен маркетинг микс за B2B компании (инструменти и резултати

Marketing Hype 9 Златен маркетинг микс за B2B компании с Валентина Куцева

Задава се един страхотен финал на ноември, 3 от нашите безплатни събития в 3 поредни дни! Започваме на 26.11 със Sales Stars, vol. 3 с Ваня Стоянова, заветната дата 27.11 отделяме на така очаквания Marketing Hype, vol. 9, a след това на 28.11 ще закусваме с Алесандро Салерно.

Символиката на числата не е случайна! Това издание на събитието ще е повече от специално, не само защото е 9-то подред, а и защото гостът е нашата прекрасна Валя. Тя ще слезе от деветия етаж точно в деветнадесет часа пред поне деветдесет #МаркетингМайни, за една вдъхновяваща сряда вечер!

Marketing Hype е двучасово събитие веднъж в месеца, което събира на едно място маркетолози, копирайтъри, дизайнери, специалисти в социалните мрежи, SEO специалисти и уеб разработчици от Пловдив. Но кой гледа титлите…, ако обичаш маркетинга и искаш да се развиваш в тази сфера, добре си дошъл.

На вашето внимание: Валентина Куцевасъосновател на Limacon

— ТЕМА —

 

ЗЛАТЕН МАРКЕТИНГ МИКС ЗА B2B КОМПАНИИ

(ИНСТРУМЕНТИ И РЕЗУЛТАТИ)

 

Валентина Куцева завършва висше образование в Щутгарт, Германия, а след това живее близо 2 години в Калифорния, САЩ, където трупа опит като маркетинг експерт за група от фирми в индустриалния (B2B) сектор. Преди да се завърне в България, тя е работила в Германия, Холандия и САЩ.

Валентина и нейният партньор Иван са основатели на бранда Limacon, който оперира в 3 направления: Limacon Marketing, Limacon Event Center и Limacon SalesHub.

НАШИТЕ БРАНДОВЕ

Валентина и Иван основават Limacon Marketing преди четири години. Компанията е по-известна като външен маркетинг отдел на средни и големи фирми в B2B сектора. В своята същност Limacon Marketing помага на клиентите си да изграждат и менежират ежемесечно дългосрочна маркетинг стратегия с цел тяхното упешно позициониране на българския и световен пазар.

През 2016 година Валентина и Иван стартират и Limacon Event Center – водеща офлайн платформа за бизнес хора в Пловдив, които искат да усъвършенстват своите професионални и меки умения. С над 2 хиляди посетители и повече от 50 обучения и събития годишно, Limacon Event Center се превърна в мястото за развитие на професионални и меки умения в Пловдив.

В началото на 2019 година стартира и третият бранд на компанията – Limacon SalesHub – първият sales solution partner на Hubspot за България – една от най-големите платформи за маркетинг и продажбени автоматизации в света. Limacon SalesHub предоставя цялостни решения за оптимизация на продажбени процеси и въшна услуга за допълнително генериране на повече потенциални клиенти и реални продажби за вашия бизнес.

По време на това специално издание на Marketing Hype Валя ще сподели част от презентацията, която представи на ежегодната F5 конференция, но за пловдивската публика е подготвила допълнителни 2 case studies.

Отдели си сряда вечер за вдъхновение, няма правила. Само дискусията и knowledge sharing-a са задължителни!

Участието е безплатно, но с предварителна регистрация! Трябва да знаем и колко вино да приготвим, а хапването ще е изненада.

Mинало събитие

дата

Дата:

27 Nov 2019

дата

Начален час:

19:00

Лектор

Лектор:

Валентина Куцева

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.