Marketing Hype, Vol. 8: Важността на скоростта в Digital

Marketing Hype 8 Важността на скоростта в Digital

MARKETING HYPE, VOL. 8: ВАЖНОСТТА НА СКОРОСТТА В DIGITAL

Направихме един вълнуващ старт на новия хайп сезон през септември с Катя Тодорова и темата за маркетинг и бранд стрегията. Научихме много, а залата отново беше пълна с готини #МаркетингМайни, с които се получи страхотна дискусия! Имаше нови лица, имаше и ветерани хайпъри, а атмосферата пак беше супер вдъхновяваща.

Marketing Hype е двучасово събитие веднъж в месеца, което събира на едно място маркетолози, копирайтъри, дизайнери, специалисти в социалните мрежи, SEO специалисти и уеб разработчици от Пловдив. Но кой гледа титлите…, ако обичаш маркетинга и искаш да се развиваш в тази сфера, добре си дошъл.

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ: АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ, OБРАЗОВАТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА SOFTUNI DIGITAL & SOFTUNI CREATIVE И ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ДИГИТАЛНА АГЕНЦИЯ CREATEX

— ТЕМА —

„ВАЖНОСТТА НА СКОРОСТТА В DIGITAL“

С Алекс ще говорим за няколко вида скорости, всички от тях важни! От гледна точка на усвояване и прилагане на информация, да бъдем релевантни в постоянно променящия се digital свят. Ще обсъдим как трябва да се адаптиране с нови похвати и модели, да правим промяна на стратегии, платформи и инструменти.

Трябва да се стараем да бъдем първи в съдържанието, което представяме и първи да разбираме за новостите, първи да ги тестваме и първи да ги прилагаме. Именно скоростта е променливата на успеха в digital! Именно по този повод бързаме да ви представим и госта ни.

АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ

В периода от 2014 – 2016 е един от учителите по програма “Заедно в Час” преподавал е информационни технологии. В момента е и управляващ съдружник на една от най-бързо развиващите се фрийланс базирани агенции CreateX. Бил е Координатор и лектор на международен Еразъм + проект базиран на метода “обучение чрез преживяване” с обучения в 5 държави. Започва професионалния си път, като вицепрезидент и лидер на локалният трейнинг екип на AIESEC Свищов по време на студентството си в Стопанската Академия, където завършва финанси.

Mинало събитие

дата

Дата:

30 Oct 2019

дата

Начален час:

19:00

Лектор

Лектор:

Александър Иванов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.