Marketing Hype, Vol. 6: Топ уменията в digital днес

Marketing Hype 6 Топ уменията в digital днес с Жюстин Томс

MARKETING HYPE, VOL. 6: ТОП УМЕНИЯТА В DIGITAL ДНЕС

Готови ли сте за един вълнуващ финал на Хайп сезона? #МаркетингМайни, гордеем се с вас, увеличавате се и ставате все по-активни, затова се стараем всеки път да ви радваме с яки гости… А шестият път ще е повече от отличен!

Marketing Hype е двучасово събитие веднъж в месеца, което събира на едно място маркетолози, копирайтъри, дизайнери, специалисти в социалните мрежи, SEO специалисти и уеб разработчици от Пловдив. Но кой гледа титлите…, ако обичаш маркетинга и искаш да се развиваш в тази сфера, добре си дошъл.

На вашето внимание: Жюстин Томс, създател и управител на ABC Design and Communication

— ТЕМА —

 

„ТОП УМЕНИЯТА В DIGITAL ДНЕС“

Ние дишаме и се „храним“ с #digital, голяма част от нас и го работим, а най-трудно е да обясним какво точно се случва в digital… Лесно е да се титлуваш като „Дигитален маркетолог“, но дали притежаваш всички необходими #умения, за да заслужиш тази титла. Затова и темата този път е какви са най-важните умения на добрия digital #маркетолог

Жюстин е един от водещите експерти и предприемачи  у нас в областта на онлайн медиите и онлайн маркетинга. Създава и управлява уеб агенцията ABC Design and Communication от 1998 година, както и онлайн медийната група „Аз медиа” от 2001 година, която включва едни от най-посещаваните сайтове Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, LudiMladi.bg. От месец юни 2011 година медийната група е част от портфолиото на Инвестор.бг.

Жюстин Томс също така е основател и организатор на конкурса за най-добър български сайт и най-добро интернет присъствие Сайт на годината от 1999 година насам. Занимава се с изготвяне на цялостни концепции за изграждане на уебсайтoвe и онлайн присъствие. Специалист в сферата на интерактивната реклама, онлайн маркетинг, медийното планиране за интернет, имейл маркетинга и Web 2.0.

Жюстин Томс е дългогодишен преподавател в НБУ, СофтУни, LSPR и частни колежи, лектор на семинари и корпоративни обучения на тема онлайн медии, PR, маркетинг и реклама в интернет в България и чужбина. Активно работи за развитието на уеб в страната. Можете да посетите личния й сайт www.justinetoms.com или да прочетете мнението й за актуални теми в областта на онлайн маркетинга в блога й blog.justine.toms.com, а нейното име го има и върху 10 книги!

През септември ще се завърнем в зоната на хайпа със щастливото седмо издание, за което очакваме да чуем вашите предложения за гости, рубрики или каквито и да е свежи идеи. Вярваме във вас, правим го за вас!

Участието е напълно БЕЗПЛАТНО, но ви молим да се регистрирате предварително, за да предвидим виното.

Отделете си сряда вечер за вдъхновение. Няма правила. Само дискусията и knowledge sharing-a са задължителни.

Ето го и Фейсбук събитието, чрез което може да се похвалиш, къде ще ходиш, а то ще ти напомни пак час преди събитието!

А ето какво се случи до момента: Marketing Hype vol.1 ; Marketing Hype vol. 2 ; Marketing Hype vol. 3 , Marketing Hype vol. 4 и Marketing Hype vol. 5

Mинало събитие

дата

Дата:

19 Jun 2019

дата

Начален час:

19:00

Лектор

Лектор:

Жюстин Томс

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.