Marketing Hype Vol. 3: Видео маркетинг – стратегия за създаване на съдържание

Marketing Hype Vol. 3: Видео маркетинг – стратегия за създаване на съдържание с Мартин Попов

Хелоу от зоната на хайпа,

Миналият път Теодора от МЕКСОН ни разпали с темата за брандовете, но ние няма да оставим огъня на вдъхновението да угасне – подгответе се за среща №3 от Marketing HYPE!

На вашето внимание:  Мартин ПоповУправител на дигитална агенция Interactive Share.

— ТЕМА —

„Видео маркетинг – стратегия за създаване на съдържание“

Мартин има 15 години опит в дигиталния маркетинг и реклама и е един от водещите дигитални маркетингови експерти в България. Повече от 9 години неговата компания е на чело на дигиталните агенции у нас. Фокусът и силата на агенцията е в реализирането на мащабни и интегрирани кампании в дигиталната среда, целящи повишаване на приходите на техните партньори.

През годините Мартин е участвал и организирал десетки конференции и семинари на тема дигитален маркетинг и реклама, бил е жури на редица конкурси и е чест гост в телевизионни бизнес предавания. Мартин е един от най-добрите и търсени консултанти по дигитален маркетинг и реклама, консултирал над 500 бизнеса, като им е помогнал да развият своя бизнес именно в дигиталната среда.

Той няма търпение да стъпи на борда на Лимакон и да сподели своя професионален опит за това как се създава въздействащо съдържание. Ще си говорим защо видео маркетингът е толкова успешен и как да ангажираме публиките си в YouТube, Instagram, Facebook и LinkedIn.

Участието е напълно БЕЗПЛАТНО, но ви молим да се регистрирате предварително, за да предвидим виното.

Отделете си срядата за вдъхновение. Няма правила. Само дискусията и knowledge sharing-a са задължителни.

Mинало събитие

дата

Дата:

20 Mar 2019

дата

Начален час:

19:00

Лектор

Лектор:

Мартин Попов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.