Marketing Hype 18 с Евгени Йорданов (CloudCart): eCommerce и бъдещето на световната икономика

Marketing Hype 18 с Евгени Йорданов (CloudCart): eCommerce и бъдещето на световната икономика

Това събитие вече отмина, но за щастие го имаме на запис:


Marketing Hype е уеб поредица, която всеки месец събира на едно място маркетолози, дизайнери, social media специалисти, SEO професионалисти и уеб разработчици от цяла България. Но кой ти гледа титлите? Ако обичаш маркетинга и искаш да се развиваш в тази сфера, това е уебинарът за теб!

За какво си говорихме?

  • Основна тема беше електронната търговия - продажбата на стоки и услуги през различни видове електронни магазини, marketplace-и и аукциони.
  • Нейният ръст през последните няколко години.
  • Текущата ситуация покрай Covid-19, безпрецедентните ръстове в различни бизнеси
  • Моделът за електронна търговия - бъдещето на световната икономика!
  • Кампанията "Премини през трудностите, премини онлайн"
  • Нуждата от дигитализация, с която да се постигне устойчивост.

Евгени Йорданов

Евгени Йорданов

Партньор и CDO в CloudCart

Евгени Йорданов е партньор и chief digital officer във водещата компания разработваща e-commerce софтуер - CloudCart. Един от младите предприемачи на България и основен лектор на различни по големина събития като нашето. Той е сертифициран специалист по content marketing от американския Northwestern University, като текущо е докторант по оптимизация за търсачки.

В България той е завършил инженерна магистратура по Бизнес информатика и бакалавърска инженерна степен по Телекомуникации. Той е преподавател в DigitalPro и МВБУ, а през годините е преподавал в Телерик Академия и в някои от топ университетите в България.

Евгени е един от хората, които спомагат развитието и обгрижването на млади предприемачи на Балканите, със своята менторска работа покрай различните StartUP събития тук. Някои от неговите проекти са добре познати ресурси за българската онлайн IT и маркетинг общност

•    Маркетинг и Уебмастърство - най-голямата професионална Facebook & G+ група, спечелила награда за най-добра Фейсбук група на 2012г.
•    CloudCart - cloud платформа със силно маркетингово ядро, която има за цел да бъде най-лесният за използване софтуер за електронна търговия, да спестява времето и парите на търговци използващи платформата, както и да им предложи автоматизирани и оптимизирани процеси по управлението на техните онлайн магазини. Но накратно от CloudCart помагат на малък и среден бизнес да продава успешно онлайн."
•    DigitalPro – първата официално акредитирана от държавата digital marketing университетска програма в България
•    SocialEvo.net - онлайн медия на дигиталния бранш
•    SEOptimizacia.com - SEO и маркетинг блог
•    ey!Box TV - влогинг канал, за предприемачество и развитие в дигиталната среда

Иван Бондоков

Иван Бондоков

Съосновател на Limacon

Иван Бондоков има над 10 годишен опит в клиентските взаимоотношения. Професионалист в сферата на B2B продажбите с фокус върху намиране на клиенти, преговори и затваряне на сделки. Иван е и в основата на това HubSpot да разпознаят България като стратегическа цел за навлизане в местния пазар. 

Заедно с HubSpot Иван е работил по няколко сериозни проекта за разработка на Lead Generation кампании за онлайн-магазини, както и създава част от имейл маркетинг фуниите за нашите клиенти. Страстта и най-големият талант на Иван са продажбите и изграждането на устойчиви партньорства между хора и организации.

Mинало събитие

дата

Дата:

29 Sep 2020

дата

Начален час:

19:00

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Евгени Йорданов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.