Marketing Hype, vol. 18: eCommerce - бъдещето на световната икономика

Marketing Hype, vol. 18: eCommerce - бъдещето на световната иконимика с Евгени Йорданов от CloudCart

Дигиталните ни срещи за маркетолози, копирайтъри, дизайнери, специалисти в социалните мрежи, SEO специалисти и уеб разработчици се случват вече 18 пъти, а уебинар форматът ви помага да сте част от събитието където и да сте – на море, на планина или вкъщи на терасата. Продължаваме да ви срещаме с професионалисти, които споделят ценни съвети и дискутират актуални теми с лимаконци напълно безплатно, с полза за маркетинг обществото на България.

На 29.09 от 19:00 ч. тема ще бъде електронната търговия - продажбата на стоки и услуги през различни видове електронни магазини, marketplace-и и аукциони. Именно тя търпи огромен ръст през последните няколко години и е обект на множество проучвания. Важен фактор за растежа на този вид търговия изиграва и текущата ситуация покрай Covid-19, където се забелязват безпрецедентни ръстове в различни бизнеси, използващи този модел, за които и ще си поговорим в това хайп издание. eCommerce - бъдещето на световната икономика!

РЕГИСТРАЦИЯ

На вашето внимание: маг. инж. Евгени Йорданов, партньор и CDO в CloudCart

Евгени е партньор и chief digital officer във водещата компания разработваща e-commerce софтуер - CloudCart. Един от младите предприемачи на България и основен лектор на различни по големина събития като нашето. Той е сертифициран специалист по content marketing от американския Northwestern University, като текущо е докторант по оптимизация за търсачки.

В България той е завършил инженерна магистратура по Бизнес информатика и бакалавърска инженерна степен по Телекомуникации. Той е преподавател в DigitalPro и МВБУ, а през годините е преподавал в Телерик Академия и в някои от топ университетите в България.

Евгени е един от хората, които спомагат развитието и обгрижването на млади предприемачи на Балканите, със своята менторска работа покрай различните StartUP събития тук. Някои от неговите проекти са добре познати ресурси за българската онлайн IT и маркетинг общност

•    Маркетинг и Уебмастърство - най-голямата професионална Facebook & G+ група, спечелила награда за най-добра Фейсбук група на 2012г.
•    CloudCart - cloud платформа със силно маркетингово ядро, която има за цел да бъде най-лесният за използване софтуер за електронна търговия, да спестява времето и парите на търговци използващи платформата, както и да им предложи автоматизирани и оптимизирани процеси по управлението на техните онлайн магазини. Но накратно от CloudCart помагат на малък и среден бизнес да продава успешно онлайн."
•    DigitalPro – първата официално акредитирана от държавата digital marketing университетска програма в България
•    SocialEvo.net - онлайн медия на дигиталния бранш
•    SEOptimizacia.com - SEO и маркетинг блог
•    ey!Box TV - влогинг канал, за предприемачество и развитие в дигиталната среда

Модератор на уебинара ще бъде Иван Бондоков, съосновател на Limacon

Той има над 10 годишен опит в клиентските взаимоотношения. Професионалист в сферата на B2B продажбите с фокус върху намиране на клиенти, преговори и затваряне на сделки. Иван е и в основата на това HubSpot да разпознаят България като стратегическа цел за навлизане в местния пазар. 

Заедно с HubSpot Иван е работил по няколко сериозни проекта за разработка на Lead Generation кампании за онлайн-магазини, както и създава част от имейл маркетинг фуниите за нашите клиенти. Страстта и най-големият талант на Иван са продажбите и изграждането на устойчиви партньорства между хора и организации.

Очакваме ви на 29.09 за една полезна вторник вечер пред вашите устройства, но в нашата компания – онлайн.

РЕГИСТРАЦИЯ

Цена (без ДДС):

БЕЗПЛАТНО

дата

Дата:

29 Sep 2020

дата

Начален час:

19:00

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Евгени Йорданов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.