Marketing Hype 17 с Николай (Nikolov Creative): Видео историите и как те конвертират

Marketing Hype 17 с Николай (Nikolov Creative): Видео историите и как те конвертират

Това събитие вече отмина, но за щастие го имаме на запис:


Marketing Hype е уеб поредица, която всеки месец събира на едно място маркетолози, дизайнери, social media специалисти, SEO професионалисти и уеб разработчици от цяла България. Но кой ти гледа титлите? Ако обичаш маркетинга и искаш да се развиваш в тази сфера, това е уебинарът за теб!

През август продължихме темата за качественото съдържание с Николай Николов - създател на Nikolov Creative, с когото говорихме за това как се планира и създава видео, което работи! Нашият гост сподели трикове за по-ангажиращи видеа, които са съобразени с платформата, на която са публикувани и спецификите на различните аудитории. Проведохме практически насочен уебинар, на който дадохме информация, която може директно да се приложи във всяка контент стратегия.


Прочетете още: Как видео историите конвертират и защо са задължителна част от маркетинг микса


 

Николай Николов

Николай Николов

Създател на Nicolov Creative

Николай е създател на студиото за бизнес видеография Nikolov Creative. Професионалното му минало включва както управление на екип в сферата на Customer Support, така и широка експертиза в уеб технологиите и онлайн маркетинга. 

Тази негова широкоспектърна гледна точка към света на видео маркетинга е и причината в последните 4 години от основаването на студиото на неговия опит да се доверят голям брой български и международни компании.

В Nikolov Creative ежедневно работят по проекти като корпоративни видеа, работодателски брандинг, продуктови видеа, отзиви от клиенти, документални видеа и заснемане на събития.

Mинало събитие

дата

Дата:

26 Aug 2020

дата

Начален час:

19:00

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Николай Николов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.