Marketing Hype, vol. 17: Видео историите и как те конвертират

Marketing Hype, vol. 17: Видео историите и как те конвертират с Николай Николов от Nikolov Creative

По естествен път продължаваме темата за смисленото и качествено съдържание, която открихме през юли с въпроса Защо брандовете да спрат да говорят и кои са по-ефективните начини за комуникация и ангажираност на хайп 16. Тогава на фокус бяха видеата като превъплъщение на креативни идеи и кампании, а през август ще си говорим как се създват тези видео истории и как те конвертират!

Нашите дигитални срещи за маркетолози, копирайтъри, дизайнери, специалисти в социалните мрежи, SEO специалисти и уеб разработчици се случват вече 17 пъти, а уебинар форматът ви помага да сте част от събитието където и да сте – на море, на планина или вкъщи на терасата след работа. Виното е постоянна компания в изданията ни, заедно с професионалисти, които споделят ценни съвети и дискутират актуални теми с лимаконци напълно безплатно, с полза за маркетинг обществото на България.

На 26.08 ще поговорим за това как се планира и създава видео, което работи! Нашият гост ще сподели трикове за по-ангажиращи видеа, които са съобразени с платформата, на която са публикувани и спецификите на различните аудитории. Подгответе се за практически насочен уебинар, на които ще дадем информация, която може директно да се приложи в стратегиите ви за съдържание. 

РЕГИСТРАЦИЯ

На вашето внимание: Николай Николов, Създател на Nikolov Creative

Николай е създател на студиото за бизнес видеография Nikolov Creative. Професионалното му минало включва както управление на екип в сферата на Customer Support, така и широка експертиза в уеб технологиите и онлайн маркетинга. 

Тази негова широкоспектърна гледна точка към света на видео маркетинга е и причината в последните 4 години от основаването на студиото на неговия опит да се доверят голям брой български и международни компании.

В Nikolov Creative ежедневно работят по проекти като корпоративни видеа, работодателски брандинг, продуктови видеа, отзиви от клиенти, документални видеа и заснемане на събития.

Модератор на уебинара ще бъде Цветелина Коилова, Digital Team Manager в Limacon

Цвети е мениджър на digital екипа в Limacon и успешно управлява community building активността на B2B клиенти на Limacon. Най-голямо удоволствие за нея е да вижда резултатите от положения труд и как работата й помага на клиентите ни да изпълнят своите цели, да постигнат желаните резултати и да развиват бизнеса си. Тя редовно работи рамо до рамо с Ники при създаването на рекламни и корпоративни видеа. 

Очакваме ви на 26.08 за една полезна сряда вечер пред вашите устройства, но в нашата компания – онлайн.

РЕГИСТРАЦИЯ

Mинало събитие

дата

Дата:

26 Aug 2020

дата

Начален час:

19:00

Лектор

Лектор:

Николай Николов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.