Marketing Hype, vol. 16: Брандовете трябва да спрат да говорят

Marketing Hype, vol. 16: Брандовете трябва да спрат да говорят с Ангел Искрев от proof.

Четири месеца нашите дигитални срещи вдъхновяват стотици с онлайн изданията на Marketing Hype – събитието, което събира пред екраните маркетолози, копирайтъри, дизайнери, специалисти в социалните мрежи, SEO специалисти и уеб разработчици. 
Вече 16 пъти каним професионалисти, които споделят ценни съвети и дискутират актуални теми с лимаконци напълно безплатно, с полза за маркетинг обществото на България.

През юли ще имаме удоволствието да си поговорим с човек, носещ със себе си опит и компетенция, за които свидетелстват десетките успешни кампании зад гърба му. Темата е „Брандовете трябва да спрат да говорят“ и под формата на уебинар-дискусия ще коментираме бъдещето на комуникацията и рекламата. Марките трябва да намерят начин да се адаптират към постоянно променящата се среда и това ще бъде на фокус в четвъртата ни онлайн хайп срещата.

На вашето внимание: Ангел Искрев, Creative Director в aгенция proof.

РЕГИСТРАЦИЯ

Ангел Искрев е един от най-награждаваните творчески директори в България.

Агенция proof., която създава през 2018 г., печели първото злато за българска кампания от най-престижния фестивал за дигитална реклама в Европа — IAB MiXX Europe 2020, а на българското издание на конкурса печели 18 награди, включително 9 златни, превръщайки се в първата агенция, която побеждава във фестивала за втори пореден път. 

През годините с удоволствие е работил за клиенти като Пиринско, Telenor Hungary и Telenor Bulgaria, Decathlon, Zagorka, A1, Absolut, McDonalds и много други. В свободното си време е коментатор в Евроспорт България, преподавател в Софтуни и НБУ и член на УС на IAB Bulgaria. А когато наистина има свободно време го прекарва високо в планината.

"Комуникациите в дигитална среда разказват истории, които обаче е въпрос на един клик или скрол, за да бъдат пропуснати от аудиторията. Затова трябва да й предложим интересно, грабващо и смислено съдържание, само така ще достигнем до резултат"

Модератор на уебинара ще бъде нашата страхотна Валентина Куцева.

Валя завършва висше образование в Щутгарт, Германия, а след това живее близо 2 години в Калифорния, САЩ, където трупа опит като маркетинг експерт за група от фирми в индустриалния (B2B) сектор. Преди да се завърне в България, тя е работила в Германия, Холандия и САЩ. Валентина и Иван са основатели на Limacon и дискусиите с тях са една глътка свеж маркетинг въздух за всеки ентусиаст от сферата. 

Очакваме ви на 29.07, точно от 19:00 ч. пред вашите устройства, а чаша вино е препоръчителна компания.

РЕГИСТРАЦИЯ

Mинало събитие

дата

Дата:

29 Jul 2020

дата

Начален час:

19:00

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Ангел Искрев

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.