Marketing Hype 16 с Ангел Искрев (proof.): Брандовете трябва да спрат да говорят

Marketing Hype 16 с Ангел Искрев (proof.): Брандовете трябва да спрат да говорят

Това събитие вече отмина, но за щастие го имаме на запис:


Четири месеца нашите дигитални срещи вдъхновяваха стотици с онлайн изданията на Marketing Hype – събитието, което събира пред екраните маркетолози, копирайтъри, дизайнери, специалисти в социалните мрежи, SEO специалисти и уеб разработчици.  Вече 16 пъти каним професионалисти, които споделят ценни съвети и дискутират актуални теми с лимаконци напълно безплатно, с полза за маркетинг обществото на България.

На вашето внимание: Ангел Искрев, Creative Director в aгенция proof., с когото имахме удоволствието да си поговорим с човек, носещ със себе си опит и компетенция, за които свидетелстват десетките успешни кампании зад гърба му. Темата беше „Брандовете трябва да спрат да говорят“ и коментирахме бъдещето на комуникацията и рекламата. Това, че марките трябва да намерят начин да се адаптират към постоянно променящата се среда 

"Комуникациите в дигитална среда разказват истории, които обаче е въпрос на един клик или скрол, за да бъдат пропуснати от аудиторията. Затова трябва да й предложим интересно, грабващо и смислено съдържание, само така ще достигнем до резултат"

 


Прочетете още: Защо брандовете да спрат да говорят и кои са по-ефективните начини за комуникация и ангажираност


 

Ангел Искрев

Ангел Искрев

Creative Director в aгенция proof.

Ангел Искрев е един от най-награждаваните творчески директори в България.

Агенция proof., която създава през 2018 г., печели първото злато за българска кампания от най-престижния фестивал за дигитална реклама в Европа — IAB MiXX Europe 2020, а на българското издание на конкурса печели 18 награди, включително 9 златни, превръщайки се в първата агенция, която побеждава във фестивала за втори пореден път. 

През годините с удоволствие е работил за клиенти като Пиринско, Telenor Hungary и Telenor Bulgaria, Decathlon, Zagorka, A1, Absolut, McDonalds и много други. В свободното си време е коментатор в Евроспорт България, преподавател в Софтуни и НБУ и член на УС на IAB Bulgaria. А когато наистина има свободно време го прекарва високо в планината.

Mинало събитие

дата

Дата:

29 Jul 2020

дата

Начален час:

19:00

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Ангел Искрев

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.