Marketing Hype 15 с Eлизабет и Ния (Influencer.bg): Инфлуенсърите като част от маркетинг микса

Marketing Hype 15 с Eлизабет и Ния (Influencer.bg): Инфлуенсърите като част от маркетинг микса

Това събитие вече отмина, но за щастие обобщихме най-важното от срещата ни с Ния и Елизабет тук: Инфлуенсър маркетингът и неговата сила


Marketing Hype е уеб поредица, която всеки месец събира на едно място маркетолози, дизайнери, social media специалисти, SEO професионалисти и уеб разработчици от цяла България. Но кой ти гледа титлите? Ако обичаш маркетинга и искаш да се развиваш в тази сфера, това е уебинарът за теб!

През юни се срещнахме с 4 страхотни дами! Две от тях може би редовно засичате в Instagram, защото техните инфлуенсър live чатове са супер популярни и интересни, а другите две направиха своя уебинар дебют, защото са „от кухнята“ на Limacon. 

На вашето внимание: Ния Коцева и Елизабет Лазарова, CEO & COO в INFLUENCER.BG

Заедно разгледахме ролята на инфлуенсър маркетинга в традиционния маркетинг микс, какви са ползите от него и какви трудности срещат компании и инфлуенсъри при провеждането на партньорства. Чрез Limacon примери, които прилагаме в стратегии на нашите digital маркетинг клиенти, показахме и един по-нетрадиционен поглед над материята.

Модератори на уебинара бяха нашите прекрасни Жени Пасторка и Цвети Коилова от Limacon.

Ния Коцева

Ния Коцева

Съосновател и CEO в INFLUENCER.BG

Ния е съосновател и управител на INFLUENCER.BG. Завършва право и политика във Великобритания и работи в Европейския Парламент, преди да се прибере окончателно в България и да се насочи към маркетинг сферата. През 2015г. основава бутикова ПР агенция, а през 2017г. обединява сили с Елизабет и дават началото на INFLUENCER.BG - първата агенция за инфлуенсър маркетинг по рода си в България. В агенцията се занимава с бизнес отношения, маркетинг и креативни стратегии. 

INFLUENCER.BG е водещата агенция за инфлуенсър маркетинг в България. Като пионери в тази развиваща се сфера, екипът на INFLUENCER.BG има за цел да информира и да спомага успешното развитие на инфлуенсър маркетинг процесите за компании, рекламни агенции и инфлуенсъри. Агенцията създава и осъществява инфлуенсър маркетинг кампании за международни и локални брандове от всяка сфера и индустрия. В базата данни има над 500 инфлуенсъра, като по-малка група от тях представлява ексклузивно, като агент. 

Елизабет Лазарова

Елизабет Лазарова

Съосновател и COO в INFLUENCER.BG

Елизабет е съосновател и началник на вътрешните процеси в INFLUENCER.BG. Магистър по реклама във ВУЗФ и дългогодишен член на екипа на betahaus, първото co-working пространство в София. Елизабет има богат опит в работата със стартъпи и менажирането на отношенията и динамиката в пространството. В INFLUENCER.BG отговаря за отношенията с клиенти, изграждането на рекламни кампании и стратегическото развитие на компанията. 

Mинало събитие

дата

Дата:

24 Jun 2020

дата

Начален час:

19:00

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектори:

Елизабет Лазарова Ния Коцева

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.