Marketing Hype, vol. 15: Партньорство с инфлуенсъри като част от маркетинг микса: Добри и лоши практики

Marketing Hype, vol. 15: Партньорство с инфлуенсъри като част от маркетинг микса с Influencer.bg

Вече три издания на нашия традиционен хайп преминаха онлайн със също толкова голям интерес, колкото и в любимия Limacon Event Center. За четвъртото, което всъщност е 15-то събитие от поредицата, ще ви срещнем с 4 страхотни дами! Две от тях може би редовно засичате в Instagram, защото техните инфлуенсър live chat-ове са супер популярни и интересни, а другите две ще направят своя уебинар дебют, защото са „от кухнята“ на Limacon съдържанието, което може би виждате из социалните мрежи. 

Заедно ще разгледаме ролята на инфлуенсър маркетинга в традиционния маркетинг микс, какви са ползите от него и какви трудности срещат компании и инфлуенсъри при провеждането на партньорства. Ще си поговорим и за професията “инфлуенсър” и как да подходим при осъществяване на партньорство - добри и лоши практики. Чрез Limacon примери, които прилагаме в стратегии на нашите digital маркетинг клиенти, ще покажем по-нетрадиционен поглед над материята.

РЕГИСТРАЦИЯ

На вашето внимание: Ния Коцева и Елизабет Лазарова, CEO & COO в INFLUENCER.BG

Ния е съосновател и управител на INFLUENCER.BG. Завършва право и политика във Великобритания и работи в Европейския Парламент, преди да се прибере окончателно в България и да се насочи към маркетинг сферата. През 2015г. основава бутикова ПР агенция, а през 2017г. обединява сили с Елизабет и дават началото на INFLUENCER.BG - първата агенция за инфлуенсър маркетинг по рода си в България. В агенцията се занимава с бизнес отношения, маркетинг и креативни стратегии. 

Елизабет е съосновател и началник на вътрешните процеси в INFLUENCER.BG. Магистър по реклама във ВУЗФ и дългогодишен член на екипа на betahaus, първото co-working пространство в София. Елизабет има богат опит в работата със стартъпи и менажирането на отношенията и динамиката в пространството. В INFLUENCER.BG отговаря за отношенията с клиенти, изграждането на рекламни кампании и стратегическото развитие на компанията. 

INFLUENCER.BG е водещата агенция за инфлуенсър маркетинг в България. Като пионери в тази развиваща се сфера, екипът на INFLUENCER.BG има за цел да информира и да спомага успешното развитие на инфлуенсър маркетинг процесите за компании, рекламни агенции и инфлуенсъри. Агенцията създава и осъществява инфлуенсър маркетинг кампании за международни и локални брандове от всяка сфера и индустрия. В базата данни има над 500 инфлуенсъра, като по-малка група от тях представлява ексклузивно, като агент. 

Модератори на уебинара ще са нашите прекрасни Жени Пасторка и Цвети Коилова

Жени е специалист по дигитален маркетинг в Limacon и успешно управлява community building активността на B2С клиенти на Limacon. Тя ще сподели своя опит от работата си по кампании, включващи инфлуенсър маркетинг дейности. За нея най-голямо значение има емоцията, която ще провокира в аудиториите, които „обгрижва“.

Цвети е мениджър на digital екипа в Limacon и успешно управлява community building активността на B2B клиенти на Limacon. Най-голямо удоволствие за нея е да вижда резултатите от положения труд и как работата й помага на клиентите ни да изпълнят своите цели, да постигнат желаните резултати и да развиват бизнеса си.

Очакваме ви на 24.06, точно от 19:00 ч. пред вашите устройства, а чаша вино е препоръчителна компания.

РЕГИСТРАЦИЯ

Mинало събитие

дата

Дата:

24 Jun 2020

дата

Начален час:

19:00

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектори:

Елизабет Лазарова Ния Коцева

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.