Marketing Hype 14 със Стелла Цокева (What If): Създаване на успешна digital маркетинг стратегия - от данните до криейтива

Marketing Hype 14 със Стелла Цокева (What If): Създаване на успешна digital маркетинг стратегия - от данните до криейтива

Това събитие вече отмина, но за щастие го имаме на запис:


Marketing Hype е уеб поредица, която всеки месец събира на едно място маркетолози, дизайнери, social media специалисти, SEO професионалисти и уеб разработчици от цяла България. Но кой ти гледа титлите? Ако обичаш маркетинга и искаш да се развиваш в тази сфера, това е уебинарът за теб!

Заедно със Стелла Цокева - Digital Marketing Strategist в What If Agency, видяхме стъпките, през които преминаваме, за да създадем една успешна digital стратегия. Защо? Защото макар и прости, често ги неглижираме, а това ни отдалечава от успеха.

И за да видим нагледно откъде тръгваме, как пътуваме и защо правим всяко едно нещо по този път, разгледахме нестандартно case study от американския пазар


Вижте още: 7 ключови стъпки при създаването на успешна дигитална маркетинг стратегия


 

Стелла Цокева

Стелла Цокева

Digital Marketing Strategist в What If Agency

Стелла се занимава с маркетинг от 14 години, преминавайки постепенно от традиционен към изцяло дигитален маркетинг. В момента е съдружник и Digital Marketing Strategist в агенция What If, където отговаря за създаването и изпълнението на цялостни дигитални стратегии за клиентите. Има опит както с B2C брандове от ранга на Philadelphia, Lavazza, Jägermeister, Верея, Opticlasa, Победа, AIKO, Фантастико и други, така и с големи B2B компании, опериращи на международния пазар.

What If е дигитална агенция от ново поколение, движена от страстта към иновации и високи технологии, с офиси в България и САЩ. В проектите си съчетава уникална креативна визия с неповторимо визуално съдържание, за да осигури потребителско преживяване, което изгражда автентична връзка между клиентите и брандовете.

Mинало събитие

дата

Дата:

28 May 2020

дата

Начален час:

19:00

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектори:

Стелла Цокева

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.