Marketing Hype 12 с Георги Ангелов (IDIT): Дизайнът като актив и как да го разпознаем

Marketing Hype 12 с Георги Ангелов (IDIT): Дизайнът като актив и как да го разпознаем

Marketing Hype е формат, който всеки месец събира на едно място маркетолози, дизайнери, social media специалисти, SEO професионалисти и уеб разработчици от цяла България. Но кой ти гледа титлите? Ако обичаш маркетинга и искаш да се развиваш в тази сфера, това е събитието за теб!

Започнахме годината със силни гости от Netpeak и Bookmark, но извънредната ситуация ни принуди да излезем от пределите на Limacon Event Center. Въпреки това не успяхме да изневерим на себе си и жаждата към това да обогатяваме знанията на маркетинг специалистите в Пловдив. Затова направихме смела стъпка и за пръв път провеждаме Marketing Hype 12 изцяло онлайн.

На вашето внимание: Георги Ангелов от IDIT Web Design Studio, с когото говорихме на тема, която е ключова за маркетинга на всяка компания - дизайнът като актив. И понеже бяхме онлайн, сме щастливи да споделим с вас и запис от събитието:


Прочетете още: Имидж за милиони: Как да създадеш визуална идентичност, присъща на световна компания


 

Георги Ангелов

Георги Ангелов

Manager and Senior Designer at IDIT Web Design Studio

Георги Ангелов е уеб дизайнер, лектор, предприемач и запален кулинар от Пловдив. Обича да създава красиви и лесни за употреба уеб сайтове и потребителски интерфейси, вкусни и изискани ястия, да организира готини събития и да пие бира в Капана.

С повече от 18 години професионален опит в сферата на графичния дизайн, той е виновник за създаване на безброй визуални концепции, сайтове и реклами, както за многобройните си клиенти, така и за собствени продукти.   

През последните 11 години управлява IDIT WEB - студио за уеб дизайн, което се фокусира върху изработка на електронни магазини и корпоративни сайтове с модерен дизайн създаден специално за индивидуалните нужди на неговите клиенти.

Mинало събитие

дата

Дата:

25 Mar 2020

дата

Начален час:

19:00

Лектор

Лектор:

Георги Ангелов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.