Marketing Hype, Vol. 12: Дизайнът като актив! Как да разпознаем добрия дизайн. Инструменти, трикове, трупане на дизайн актив

Marketing Hype, Vol. 12: Дизайнът като актив! с Георги Ангелов

Започнахме годината силно, но сега се налага да забавим малко темпото и да се развиваме от вкъщи. Ние няма да ви лишим от поредната /вече номер 12/ вдъхновяващa хайп срещa, защото се местим online в дигиталната среда. 

Marketing Hype е двучасово събитие веднъж в месеца, което събира на едно място маркетолози, копирайтъри, дизайнери, специалисти в социалните мрежи, SEO специалисти и уеб разработчици. Дата е 25.03. и в познатия на всички час 19:00 ще ви е необходим само интернет, за да станете част от това издание.

На вашето внимание: Георги Ангелов, Manager and Senior Designer at IDIT Web Design Studio.

— ТЕМА —
„Дизайнът като актив! 
Как да разпознаем добрия дизайн.
Инструменти, трикове, трупане на дизайн актив“

Ще проведем интересен хайп уебинар с фокус върху тема, която до момента слабо сме засягали на нашите маркетинг срещи. Бързо ще наваксаме с ценните съвети на Жоро от неговия огромен професионален опит в сферата.

Георги Ангелов е уеб дизайнер, лектор, предприемач и запален кулинар от Пловдив. Обича да създава красиви и лесни за употреба уеб сайтове и потребителски интерфейси, вкусни и изискани ястия, да организира готини събития и да пие бира в #Капана.

С повече от 18 години професионален опит в сферата на графичния дизайн, той е виновник за създаване на безброй визуални концепции, сайтове и реклами, както за многобройните си клиенти, така и за собствени продукти.   

През последните 11 години управлява IDIT WEB - студио за уеб дизайн, което се фокусира върху изработка на електронни магазини и корпоративни сайтове с модерен дизайн създаден специално за индивидуалните нужди на неговите клиенти.

Ако си имате вино за компания - супер, ще си кажем online „Наздраве!“ на края на уебинара. Очакваме ви пред екраните, за една полезна и мотивираща сряда вечер! Бъдете здрави!

Mинало събитие

дата

Дата:

25 Mar 2020

дата

Начален час:

19:00

Лектор

Лектор:

Георги Ангелов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.