Marketing Hype, Vol. 10: Митове и легенди за Linkedin – професионална платформа за бизнес или сайт за работа

Marketing Hype, Vol. 10 Митове и легенди за Linkedin с Александър Кръстев

Закрихме 2019 с нашата прекрасна Валентина и темата “Златен подход за успешна маркетинг стратегия” и навлизаме в зоната на хайпа през 2020 с пълна сила. Подготвили сме много интересни гости с различни теми, които да са ви от полза по пътя на развитието! На 30 януари ще посрещнем един мега впечатляващ човек, който ще бъде в свои води, защото ще говори зааа… LinkedIn! Да, времето дойде, направете си профил, ако още нямате.

Marketing Hype е двучасово събитие веднъж в месеца, което събира на едно място маркетолози, копирайтъри, дизайнери, специалисти в социалните мрежи, SEO специалисти и уеб разработчици от Пловдив. Но кой гледа титлите…, ако обичаш маркетинга и искаш да се развиваш в тази сфера, добре си дошъл.

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ: АЛЕКСАНДЪР КРЪСТЕВ, КОНСУЛТАНТ ПО ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ, ОСНОВАТЕЛ НА BOOKMARK И СЪЗДАТЕЛ НА “АЗ ЧЕТА”

 

— ТЕМА —

„МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ ЗА LINKEDIN – ПРОФЕСИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА БИЗНЕС ИЛИ САЙТ ЗА РАБОТА“

 

По повод 10-тото, юбилейно издание на MarketingHype Алекс ще ви разкаже 10 мита за LinkedIn, които бързо и сигурно ще развенчаe. Ще ви покаже нагледно и конкретни тактики за работа с мрежата.

Ще бъде интересно издание, а както винаги networking частта е задължителна, от нас хапването и по чаша вино. Отделете си тази вечер за вдъхновение. 

Александър Кръстев

Александър Кръстев

основател дигиталната агенция BookMark

Той развива успешни комуникационни канали в онлайн среда вече повече от 12 години, а от края на 2017 г. е начело на дигиталната агенция BookMark. Завършил е журналистика в Софийския университет и е магистър по Публична комуникация със специализация в областта на блоговете и социалните медии. Създател и редактор „Новини“ в най-големия сайт за книги и четене в България – многократно награждаваният AzCheta.com. През 2013 г. става носител на наградата „Рицар на книгата“ на Асоциация „Българска книга“ и получава титлата „Посланик на библиотеките“ от Българската библиотечно-информационна асоциация.

Александър е автор на първата българска специализирана е-книга „LinkedIn – Социалните контакти в полза на бизнеса“ през 2010 г. За изготвената и реализирана комуникационна стратегия около книгата получава наградата „PR Студент на годината“ от Българското дружество за връзки с обществеността. В момента е хоноруван преподавател по дисциплината “Социализиране на бизнес комуникацията – LinkedIn” в магистърска програма на Нов български университет.

Автор на блога “The Dreamreader”, създател на различни групи в най-голямата професинална мрежа в света LinkedIn. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които „Партизански маркетинг“ на Джей Конрад Левинсън, „Креативният гений“ на Питър Фиск, „Социалният бум!“ на Джефри Гитомър.

Mинало събитие

дата

Дата:

30 Jan 2020

дата

Начален час:

19:00

Лектор

Лектор:

Александър Кръстев

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.