Marketing Hype 23 с Никола Минков и Борислав Арапчев (Serpact): Какво трябва да знаем за SEO през 2021 година?

Marketing Hype 23 с Никола Минков и Борислав Арапчев (Serpact): Какво трябва да знаем за SEO през 2021 година?

За съжаление, това събитие вече отмина.
Но за щастие, можеш да го гледаш на запис:


В последния ден на март на гости в хайп 23 посрещнахме ИТ гуруто в SEO сектора - Никола Минков от Serpact, с когото коментирахме актуални въпроси, касаещи SEO през 2021 г.  


Кои теми дискутирахме на 31.03 от 19:00 ч.?

  • Google Updates - Какво ни готви Google през 2021?
  • Google E-A-T - Какво трябва да знаем за него през 2021? Как да оптимизираме съдържанието си по тези критерии?
  • Core web vitals - Какво са те? Как ще повлияят от май върху класирането? Какви мерки да предприемем?
  • Search Intent през 2021 - Какво е Search Intent и как да оптимизираме съдържанието си за него?
  • Featured snippets съдържание – Snippet bait съдържание. Как да оптимизираме съдържанието си, за да бъде на позиция 0 в Google?


Marketing Hype е уеб поредица, която всеки месец събира на едно място маркетолози, дизайнери, social media специалисти, SEO професионалисти и уеб разработчици от цяла България. Но кой ти гледа титлите? Ако обичаш маркетинга и искаш да се развиваш в тази сфера, това е уебинарът за теб!

Модератор на уебинара беше уеб специалистът в Limacon – Ивелин Банчев.

Никола Минков

Никола Минков

CEO & Founder на Serpact

Никола Минков има над 9 годишен опит с фокус върху изграждане и планиране на пълни стратегии за SERP оптимизации, техническо SEO и семантично SEO. Има над 1 200 успешни проекта зад гърба си, като е сертифициран в Hubspot, Google, Bing и със стаж и акредитация от световния лидер в SEO - Stone Temple (Perficient).

CEO & Founder на Serpact, която е единствената българска агенция носител на най-престижните награди за SEO: European Search Awards & Global Search Awards.

Никола има зад гърба си над 30 лекции в България и над 10 на международната сцена, като някои от тях Semrush, Webit и MB Summit, в различни страни по света: Беларус, Грузия, Милано, Великобритания и др. Също така е преподавал в Софийски университет "Св. Климент Охридски" към Стопански Факултет, както и в магистърската програма на Варненски Свободен Университет "Черноризец Храбър".

Serpact е международно призната агенция, фокусирана върху SERP оптимизацията, или иначе казано - малка българска SEO Агенция със световно признание. Основана през 2016 година от Никола Минков - CEO на компанията, до днес агенцията наброява около двадесет изключителни експерта, които заедно са постигнали над 80 международни сертификата, над 50 лекции в България, над 20 лекции в чужбина, повече от 50 статии в български и международни медии.

През последните години Serpact е горд носител на: 
•    2019 -  награда на European Search Awards
•    2020 -  награда на Global Search Awards
 

Борислав Арапчев

Борислав Арапчев

CEO Strategist в Serpact

Борислав работи в областта на уеб-дизайна от над 16 години, а от над 14 години се занимава с оптимизация за търсещи машини.

Той и екипът на Serpact са реализирали проекти за клиенти от България, Германия, Франция, Великобритания, САЩ, Сингапур, Швеция и Канада – изработка на уеб-страници, е-магазини и портали, както и извеждане на уеб-сайтове на начални позиции в Google.
В свободното си време обича да чете езотерична литература, да ходи на кино, да се разхожда из природата и да бъде със семейството си.

Носител на няколко ИТ награди, включително на Forbes Bulgaria 2013 за SEO агенция на годината.
 

Ивелин Банчев

Ивелин Банчев

Web Admin & SEO

Ивелин завършва своето висше образование в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", специалност „Маркетинг“. В последната година на своето академично обучение той започва стаж в Limacon, а в момента Ивелин е Web Admin & SEO. Така вече 3 години Ивелин ежедневно развива своите професионални умения в сферата на уеб разработването и SEO оптимизацията. Негова страст са WordPress решенията и On-page SEO оптимизацията.

Mинало събитие

дата

Дата:

31 Mar 2021

дата

Начален час:

19:00

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Никола Минков, Борислав Арапчев

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.