Marketing Hype 22 със Стилиян Запорожанов (ZapoMedia): Успешни Facebook стратегии за малкия и среден бизнес през 2021

Marketing Hype 22 със Стилиян Запорожанов (ZapoMedia): Успешни Facebook стратегии за малкия и среден бизнес през 2021

За съжаление, това събитие вече отмина.
Но за щастие, можеш да го гледаш на запис:


През февруари на гости в хайп 22 беше един изключителен маркетинг специалист, който смело може да наречем Facebook титан за България. Бяхме в компанията на Стилиян Запорожанов и темата за успешни Facebook стратегии за малкия и среден бизнес през 2021.

Кои теми дискутирахме на 23.03 от 19:00 ч.

  • CBO vs ABO кампании
  • Динамични криейтиви и кога да ги използваме
  • Автоматизации за Facebook реклами 
  • Тайната на lookalike аудиториите
  • Криейтив vs аудитория 
  • Колко е важно да имаш ментор при управление на Facebook реклами

Marketing Hype е уеб поредица, която всеки месец събира на едно място маркетолози, дизайнери, social media специалисти, SEO професионалисти и уеб разработчици от цяла България. Но кой ти гледа титлите? Ако обичаш маркетинга и искаш да се развиваш в тази сфера, това е уебинарът за теб!

Стилиян Запорожанов

Стилиян Запорожанов

Съосновател на ZapoMedia

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook специалист с 8 години практически опит.

Неговото дигитално приключение започва през 2012г.  като първия маркетинг специалист в екипа на pCloud.com. През лятото на 2013г. с брат си създават Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция), с която са работили по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и ecommerce брандове в различни сфери като Teodor (мода), Vikiwat (електроника), Ofertomed (здраве) и др.

През 2014г. екипът на Zapomedia стартира платформата Oba.bg (платформа за онлайн обучения за маркетинг & бизнес), с която за периода от 3 години над 2,000 души са преминали през платени Facebook обучения. Едни от компаниите, които са се доверили на неговия опит чрез обучения и консултации, са: Pfizer, Forbes Bulgaria, SoftUni, Банка ДСК, Grazia, EO Dent, Runners и др.

От края на 2016г. преустановяват работа с клиенти и със своя екип активно разработват 3 свои онлайн магазина, професионалната бизнес програма по дигитален маркетинг - DigitalPRO и безплатното мобилно приложение за изплащане на компенсации при закъснели полети - Colibra.io. Техният най-нов проект в образователното им портфолио е InvestPRO - първата програма по лични финанси и инвестиции в България. 

Стилиян е създател на първия и най-продаван онлайн курс за Facebook Маркетинг в България и организатор на Facebook конференция - F5, която вече 4 години поред събира над 500 маркетинг специалисти, мениджъри и собственици на бизнес.

Цветелина Коилова

Цветелина Коилова

Digital Marketing Manager

Силвия Рангелова

Силвия Рангелова

Digital Marketing Specialist

Mинало събитие

дата

Дата:

23 Feb 2021

дата

Начален час:

19:00

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Стилиян Запорожанов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.