Limacon Sales Stars, Vol. 5: Борис Христов

Limacon Sales Stars 5 с Борис Христов

16.01 | 19:00

356labs е бутикова агенция за създаване на бизнес презентации, а Борис Христов е нейният основател. Говорил е и продължава да презентира в над 25 държави по целия свят и не веднъж е избиран за най–добър лектор на съответното събитие. Той и компанията му са единствените, които са канени да презентират три поредни години на най-голямото международно събитие на Microsoft с над 25 000 посетители – Microsoft Ignite.

Сред клиентите на 356labs са компании като Coca Cola, Experian, Bosch, Renault, UniCredit Bulbank и booking.com

БОРИС ХРИСТОВ ЩЕ БЪДЕ ГОСТ В ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА LIMACON SALES STARS ЗА 2020 С ТЕМА: ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕФЕКТИВНА SALES ПРЕЗЕНТАЦИЯ.

Борис ще обхване всеки един аспект от построяването на презентация, която продава успешно – от дизайна на слайдовете и изграждането на вълнуваща история до представянето й пред конкретна аудитория.

Регистрация: http://bit.ly/34UtoNI

Limacon Sales Stars е вечерен формат, в който предоставяме платформа за дискусия и обмен на опит и идеи между професионалисти и консултанти в сферата на B2B продажбите, маркетинг и търговските стратегии и бизнес развитието.

Ще говорим за конвенционални продажби и за новите тенденции. Ще сме супер конкретни. Ще бъде разговор между практици. Защото всички искаме да увеличим процента на доверие в нас, нали?

Ще ви очакваме на 16 януари от 19 часа в Limacon Event Center (Пловдив, бул. Марица 154А)

Заповядайте на Limacon Sales Stars vol. 5, организиран съвместно с Limacon SalesHub - новият събитиен формат от новия бранд на Limacon!

 

Специален гост: Борис Христов - Основател на 356labs

Тема: Изграждане на ефективна sales презентация

Очакваме ви на 16 януари от 19 часа, а мястото е обичайното - Limacon Event Center! 

 

Вход свободен след регистрация

Mинало събитие

дата

Дата:

16 Jan 2020

дата

Начален час:

19:00

Лектор

Лектор:

Борис Христов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.