Limacon Sales Stars, Vol. 4: Иван Бондоков

Limacon Sales Stars 4 с Иван Бондоков

ТЕМА: АНАЛОГОВИ И ДИГИТАЛНИ ТЕХНИКИ ЗА ПО-УСПЕШНИ B2B СДЕЛКИ.

17.12 | 19:00

Време е да поговорим малко за техническото и дигитално измерение на B2B продажбите.

Като за завършек на тази луда година гост ще бъде Иван Бондоков, който ще сподели няколко интересни истории, успешни примера и свежи провали от работата с клиенти на SalesHub-a през тази година.

Ще говорим за конкретни тактики и тенденции в дигиталната сфера на B2B продажбите, търсенето на международни клиенти и дори ще обърнем внимание на добри практики в преговорите и подготовката за важни срещи.

ИВАН Е СЪОСНОВАТЕЛ НА БРАНДОВЕТЕ LIMACON, КАТО ТОЙ СЕДИ В ОСНОВАТА НА ПОЧТИ ВСИЧКИ УСПЕШНО ЗАТВОРЕНИ СДЕЛКИ.

Има почти 10 годишен опит в Customer Relations сегмента. Тази година е провел над 1000 студени обаждания и е затворил сделки на обща стойност над 200 000лв.

Limacon Sales Stars е вечерен формат, в който предоставяме платформа за дискусия и обмен на опит и идеи между професионалисти и консултанти в сферата на B2B продажбите, маркетинг и търговските стратегии и бизнес развитието.

SalesHub е третият бранд на Limacon и усилията му са фокусирани върху предоставянето на цялостни решения за оптимизация на продажбени процеси , обучения на търговски екипи и външен отдел за допълнително генериране на повече потенциални клиенти и реални продажби.

Заповядайте на Limacon Sales Stars vol. 4, организиран съвместно с Limacon SalesHub - новият събитиен формат от  новия бранд на Limacon!

 

Специален гост: Иван Бондоков - Съосновател на Limacon

Тема: Аналогови и дигитални техники за по-успешни B2B сделки

Очакваме ви на 17 декември от 19 часа, а мястото е обичайното - Limacon Event Center! 

 

Вход свободен след регистрация

Mинало събитие

дата

Дата:

17 Dec 2019

дата

Начален час:

19:00

Лектор

Лектор:

Иван Бондоков

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.