Limacon Sales Stars, Vol. 3: Ваня Стоянова

Limacon Sales Stars 3 с Ваня Стоянова

Благодарение на Даниел Костов от Ecologica и Георги Найденов от UpSkill усяхме да поставим началото на нещо ново за града – повод за среща и разговор за най-страстните и търсещи sales хора в Пловдив и региона. Продължаваме и през ноември, като този път датата ще бъде 26 ноември, а часът – отново 19:00.

Limacon Sales Stars е вечерен формат, в който предоставяме платформа за дискусия и обмен на опит и идеи между професионалисти и консултанти в сферата на B2B продажбите, маркетинг и търговските стратегии и бизнес развитието.

УДОВОЛСТВИЕ ЗА НАС Е ДА ВИ ПРЕДСТАВИМ НАШИЯ СЛЕДВАЩ ГОСТ:

ВАНЯ СТОЯНОВА – ТЪРГОВСКИ ДИРЕКТОР ВЪТРЕШЕН ПАЗАР ТЕД БЕД ЕАД

Ваня е част от ТЕД вече 19 години, а първите си крачки в продажбите започва в XEROX България през 1999г.

ТЕД е утвърден лидер в производството и продажбите на матраци и продукти за сън с водещ пазарен дял в България от над 30 % /CSIL – Centre for Industrial Studies Report/. През 2017 г е измерена над 50 % неподпомогната разпознаваемост на Матраци ТЕД.

През 2000 г, когато Ваня постъпва на работа, тя управлява склад с двама служители и 4 камиона. До 2007 година успява да изгради търговска структура с дистрибутори, търговски представители, мениджър ключови клиенти.

Построяват две фабрики за матраци, няколко склада и продължават да създават. Съвсем наскоро започва работа новият им цех за профилиране на пяни, с първата в тази част на Европа напълно автоматизирана линия на производсво на профилирани ядра. Там се създава и новата колекция матраци Sleep Genesis – иновация в бранша.

През 2019 г ТЕД БЕД е компания с устойчиво развитие и с утвърдени търговски партньорства на пет континента. Ключовите думи са вяра, трудолюбие, постоянство и любов. Любов към промяната и съвършенството, любов към хората. Една от отправните точки на Ваня в ежедневието: „Нека всеки, който е дошъл при теб, отивайки си, да става по-добър и по-щастлив.“

ЕТО КАКВО РАЗКАЗВА ВАНЯ, КОГАТО Я ПРЕДИЗВИКАХМЕ ДА СИ СПОМНИ ЗАЩО Е СТАНАЛА ТЪРГОВЕЦ:

„Професията сама ме намери. И не ме пусна!  Срещите и преговорите с партньори са част от мен, като дишането. Предизвикателство и удовлетворение е да успяваш да постигаш целите в многообразието и спецификата на различните канали на продажби и изключителната динамика на промяна на пазарната среда.

Управлението на търговци е нещо различно. И е неповтиримо всеки ден. Днес управлявам екип от 12 човека, успешни и мотивирани хора, заредени с мечти и вдъхновение за следващите нови върхове.“

Най-скорошни отличия за ТЕД:

  1. Любима марка за 2015 в категория Строителство и интериор
  2. Първа награда за Корпоративно и социално отговорно предприятие на 2017 г. от Браншовата камара на Дървообработващата и Мебелна промишленост.
  3. Приз в категория “Голямо предприятие” – принос към развитието на българско-германските икономически отношения от Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК)
  4. Отлична оценка при одит по програмата Amfori BSCI 2017
  5. Отличие за успешен проект насочен към безработни в риск по оперативна програма Развитие на човешките ресурси 2014 –2020

Най-скорошни постижения за ТЕД:

  1. 2011 – внедряване на интегрирана информационна система на SAP
  2. Инвестиция от € 2 000 000 във внедряване на най-съвременни технологии, оптимизиращи производствения процес – Eton Systems
  3. Инвестиция от € 4 000 000 в нова производствена база за бутиково профилиране на полиуретан
  4. 2016 г – Успешно завършен проект по ребрандиране на марка ТЕД

Ние вече се вълнуваме и нямаме търпение да посрещнем Ваня Стоянова при нас. Заповядайте в Limacon Event Center на 26 ноември в 19 часа, за да си поговорим с тази страхотна дама на по чаша вино и приятна компания. Очакваме ви!

Заповядайте на Limacon Sales Stars vol. 3, организиран съвместно с Limacon SalesHub - новия събитиен формат от  новия бранд на Limacon!

Mинало събитие

дата

Дата:

26 Nov 2019

дата

Начален час:

19:00

Лектор

Лектор:

Ваня Стоянова

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.