Limacon Sales Stars, Vol. 2: Георги Найденов

Limacon Sales Stars 2 с Георги Найденов

След едно повече от прекрасно първо издание, в края на което вдъхновението бе обзело почти цялата публика, че даже и лекотра, сме тук със следващата дата. Този път вдигаме летвата още – с желанието си да съберем активните и нахъсани sales хора от цяла България!

Limacon Sales Stars е вечерен формат, в който предоставяме платформа за разговор и обмен на опит и идеи между професионалисти и консултанти в сферата на B2B продажбите, маркетинг и търговските стратегии и бизнес развитието.

Ще говорим за новите тенденции, за използването на CRM като метод за оптимизация на работата и ще се стараем да бъдем супер конкретни. Ще бъде разговор между практици, защото всички искаме да увеличим процента на доверие в нас, нали?

НА LIMACON SALES STARS, VOL. 2 ИМАМЕ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ ПРЕДСТАВИМ ГЕОРГИ НАЙДЕНОВ.

Георги Найденов е издател на списание Business Club, единственото списание в България, фокусирано върху малкия и среден бизнес. Той е и управляващ съдружник на UpSkill, Next Generation Solutions и Tactical and Hunting Gear. Предпримач, визионер и мениджър от ново поколение.

В портфолиото си от професионални успехи има позициии, като вице-президент “Продажби” на Allianz Bulgaria Holding, директор “Маркетинг и Продажби” в Kreston BulMar, съветник по икономическите въпроси на заместник-министър председателя по европейска политика и институционални въпроси на Република България, както и водещ на обзорна икономическа рубрика в Bloomberg TV Bulgaria.

В управляването на бизнеси до момента е реализирал сливания и придобивания на дружества и е извеждал компании от сериозни финансови кризи.Тайните препъникамъни и трънливият път към успеха в бизнеса, Георги ще разкаже за първи път пред аудиторията на Limacon Sales Stars, vol.2.

Ето защо в Limacon посветихме новия формат на срещата ни с хора, които с години наред носят гордо професията „търговец“ и могат да ни споделят безценни съвети за продажбите.

Mинало събитие

дата

Дата:

29 Oct 2019

дата

Начален час:

19:00

Лектор

Лектор:

Георги Найденов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.