Google Ad Grants: Как да спечелим безплатен маркетингов бюджет за реклама в Google

Google Ad Grants: Как да спечелим безплатен маркетингов бюджет за реклама в Google

GOOGLE AD GRANTS. КАК ДА СПЕЧЕЛИМ БЕЗПЛАТЕН МАРКЕТИНГОВ БЮДЖЕТ ЗА РЕКЛАМА В ГУГЪЛ В РАЗМЕР НА $10 000 НА МЕСЕЦ ЗА НЕОГРАНИЧЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ?

Дата: 28.05.
Час: 19:00ч.

ПРОГРАМА:

– Google Ads фундаменти.
– За кого е гранта? Как да се възползвате от $10 000 на месец за реклама?
– Изисквания на AdGrants програмата. Всичко, което трябва да знаете без значение от настоящия ви сайт и юридическа инфраструктура.
– След одобрението? Как да спазвате правилата на програмата? Ефективни Google Ads реклами. Как да генерирате качествен трафик?
– Какво друго може да получите безплатно? G Suite, YouTube и още.
– Въпроси и отговори / Q&A session

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ADGRANTS ПРОГРАМАТА НА GOOGLE:

Google AdGrants работи като Google Ads рекламата – чрез показване на вашите рекламни съобщения на аудитория, която търси активностите, които извършвате. Програмата предоставя официално на всяка организация, която може да изпълни критериите на Google, безплатни $10 000 на месец (за неограничен период от време) за маркетинг в тяхната рекламна платформа по ключови думи.

С този бюджет можете да рекламирате сайта си в рекламните полета на Google търсачката, които се намират над органичните резултати. Цифрите от тези десет хиляди на месец са: ~ 15 000 посетители на сайта на месец, всички от които са аудитория за ремаркетинг; 150-200 нови имейла и друга информация за вашите клиенти, от която се нуждаете (телефонни номера, имена, и др.), директни обаждания, рекламиране на онлайн и офлайн събития.

Възползвате се и от всички други предимства на Google Ads:
– бранд разпознаваемост и влияние;
– по-бързи резултати от SEO с високо качество на лийдовете;
– безкрайни тестове, за да видите какво работи и какво не;
– много възможности за таргетиране (език, демография, локация, устройства и др.);
– автоматични стратегии за рекламиране.

ОБРАТНА ВРЪЗКА ОТ ВЪЗПОЛЗВАЛИТЕ СЕ ОТ ПРОГРАМАТА:

“Бяхме много щастливи да работим Героги и неговия екип! Те свършиха отлична работа, като ни помогнаха да бъдем успешно одобрени за Google AdGrants. Способността на Георги да улесни структурата на целия процес на кандидатстване и след това да я преминем свободно, ни накара да се почувстваме в много добри ръце. Освен това, той е много надежден, отворен и приема всяко предизвикателство с усмивка и позитивно отношение! Ето защо, аз силно препоръчвам Георги и неговия екип! Можете да бъдете абсолютно сигурни, че ще имате най-добрия експерт в тази област!”
Още: www.120000.bg/feedback/

Георги Държанлиев

Георги Държанлиев

Уменията и квалификациите му включват внимание към детайла; право в Софийския; финанси и маркетинг в НБУ; продажби B2B; имейл маркетинг; маркетинг чрез съдържание; реклама в Гугъл; разработване на уеб сайтове; линкедин продажби; наемане, обучение и менажиране на хора; маркетинг проучвания; разработване на продукти и услуги.

Професионалният му път се свързва с различни проекти, един от които pravatami.bg: разкодираните закони, където е съосновател. Понастоящем ръководител на екипите на 120000.BG, be-Known.org и hubSOP.com. Той води презентации про боно и дава безвъзмездно стойност и знания по темите “Процеси и процедури за бизнес собственици”; “Управление на екипи от разстояние”; “B2B продажби”; “Google AdGrants”.

Mинало събитие

дата

Дата:

28 May 2019

дата

Начален час:

19:00

Лектор

Лектор:

Георги Държанлиев

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.