Емоционална интелигентност за ръководители

Обучение Емоционална интелигентност за ръководители с Ивайло Иванов от CTeam

MAKING EMOTIONS PLAY FOR US ®  ЦЕЛОДНЕВНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ

“Емоциите са движещата, активиращата сила, която ви позволява да превърнете решенията си в действие. Трябва да контролирате и управлявате емоциите, а не да ги елиминирате.” Наполеон Хил 

Ако работата ви е свързана с хора, управление на отношения и изграждане на доверие, вероятно този модул ще бъде интересен за вас. Не е нужно да се чувствате емоционално неинтелигентен, за да се запишете в тази програма. Дори напротив, забелязали сме, че хората с по-ниска емоционална интелигентност обикновено не разпознават този модул като полезен за тях. Но ако се занимавате с обслужване на клиенти, продажби, управление на екип, то със сигурност ще откриете нещо интересно за себе си.

КАКВО ЩЕ СЪДЪРЖА ОБУЧЕНИЕТО:

– Как да накараме емоциите да работят в наша полза;
– Как да възприемаме, контролираме, разбираме и изразяваме емоциите си по продуктивен начин;
– Мозъкът и емоциите;
– Явлението Amygdala hijacking;
– Емоционалните спусъци;
– Техники за упражняване на емоционален самоконтрол;
– Техники за управление на емоционални ситуации в конструктивна посока;
– Предизвикателства при даването и получаването на критична обратна връзка; Техника FeedForward;
– Печелене на одобрение и доверие;
– Какво е CTeam LeadLab®?

Казват, че опитът е най-добрият учител, но и най-скъпият. Обикновено поемаме ръководна позиция, когато вече сме спечелили доверието като професионалисти в сферата, в която работим. Но рядко се случва да имаме предварителна подготовка или обучение за това как да постигаме резултати чрез хората. Обикновено се учим „в движение“, от собствения си опит. От друга страна, хората очакват от лидера да е компетентен и уверен, така че имаме много малка толерантност към грешки, когато сме в тази роля.

LeadLab е серия от модули, в които участниците могат да споделят опит и предизвикателства, могат да експериментират с нови идеи в рамките на реални бизнес казуси и упражнения, за да намерят практични отговори на конкретни предизвикателства в работата си с хора.

Колко от вас биха седнали на стоматологичния стол, ако разберат че зъболекарят се „учи в движение“? Каним ви в нашата лаборатория, в която казусите са реални, актуални и насочени към бизнеса.

ЛЕКТОР: ИВАЙЛО ИВАНОВ – СТАРШИ ТРЕНЬОР И БИЗНЕС ДИВЕЛЪПМЪНТ МЕНИДЖЪР В CTEAM TALENT MANAGEMENT

Ивайло Иванов има богат професионален опит като Мениджър Продажби и Мениджър Човешки ресурси. Преди да се присъедини към CTeam е работил за консултантска компания, регионален лидер в Централна и Източна Европа в областта на услугите свързани с управление на хора.

През последните 14 години той трупа опит в проекти за повече от 60 международни компании, представени в България (40 компании от „Капитал Топ 100“). Над 400 тренинг проекта, повече от 6 000 обучени мениджъри и служители.

Ивайло Иванов е магистър по Трудова и организационна Психология в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Притежава професионална квалификация – ,,Треньор по групово-динамичен психотренинг и организационно поведение”.
Сертифициран обучаващ в The Center for Leadership Studies Inc., North Carolina, USA
Сертифициран експерт по системата за психометричен анализ Extended DISC.
Лектор на икономически форум „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА – Успехът на фокус” по темата: „Employer branding – Приложна магия“ .
Награда Innovation in Talent Management с компаниите Имотека и Адрес , като Мениджър Човешки ресурси.

Mинало събитие

дата

Дата:

15 Oct 2019

дата

Начален час:

10:00

Лектор

Лектор:

Ивайло Иванов

Сертификат

Сертификат:

Сертификат - инфо

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.