Ефективна комуникация и мотивация за лидери

Еднодневно обучение Ефективна комуникация и мотивация за лидери с Пламен Петров

ЦЕЛОДНЕВНО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ПО ЕФЕКТИВНА КОМУНИКАЦИЯ И МОТИВАЦИЯ ЗА ЛИДЕРИ. ТРЕНИНГ ПОДХОДЯЩ ЗА МЕНИДЖЪРИ НА ЕКИПИ.

Има само един начин да подобрите екипите си. И това е като подобрите техните мениджъри. Това е най-бързият, ефективен и практичен начин за повишаване на общото качество на работата във всяка фирма.

Предстои ни отново магическа среща с нашият приятел Пламен Петров, който ще проведе за пореден път най-успешното си отворено обучение. Пламен е управляващ партньор в Екуинокс Партнърс ООД с над 20 години опит в управлението на процеси и екипи. В последните години на корпоративната си кариера работи за IBM, където и инициира първата вътрешна коучинг инициатива за България.

Има MBA от City University оf Seattle и е завършил програмата на Маршал Голдсмит “Stakeholder Centered Coaching”.

КЛЮЧОВИ ДУМИ ОТ ТРЕНИНГА:
МОТИВАЦИЯ. ОТГОВОРНОСТ. РЕЗУЛТАТИ. АНГАЖИРАНОСТ. УДОВЛЕТВОРЕНИЕ. СМИСЪЛ.

– Какво ви е необходимо, за да постигнете всичко това с вашите екипи?
– Нужно ли е да имате “всички отговори”, за да бъдете добър мениджър?
– Как да въвличате хората от вашите екипи и едновременно с това, да си осигурявате време за стратегическо мислене и планиране?

В този тренинг ще ви предоставим практически инструменти и ще си тръгнете с ясна представа какво да промените в себе си като мениджър, за да постигнете по-добри резултати в работата:
– за да си освободите време за съществените неща, в които бихте имали най-голямо въздействие и които изпълват със смисъл вашата бизнес роля;
– за да ангажирате хората си за постигането на високи резултати, като ги подкрепяте и стимулирате да разгръщат собствения си потенциал и да дават най-доброто от себе си във всеки един момент;

КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ?

Еднодневното обучение ще бъде изцяло практическо. С реални казуси и с реални решения за хората в групата, за повишаване ефективността на комуникацията в екипите, както и повишаване на ангажираността и мотивацията в работата.

Пламен Петров е управляващ партньор в Equinox Partners – компания за обучение и развитие на хора и екипи.Нашият гост лектор проведе при нас една страхотна сутрешна сесия по време на формата „Закуси с мен” – ето я и статията от събитието. Провеждали сме заедно едно издание на Практически тренинг за ефективна комуникация и мотивация за мениджъри, а с екипът му често наемат залата ни за вътрешнофирмените обучения, които провеждат.

Пламен Петров води лидерски програми за развитие на ръководители на екипи за клиенти като Google, HPCEZABB, Latecoere, Strypes, Naxex Technological Development, Nevexis, A Data Pro, Advent, Tymbark Bulgaria, Каменица, Каолин АД и много други.

Създател на популярния подкаст “Сутрешно предаване за мениджъри”, в който представя много теми от мениджърската практика и провокира слушателите да погледнат към себе си и да станат по-добри лидери. А ние успяхме да си издействаме и интервю с него ????

Регистрирай се за обучението още сега на цена 199 лв. *с ДДС

Mинало събитие

дата

Дата:

06 Jun 2019

дата

Начален час:

10:00

Лектор

Лектор:

Пламен Петров

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.