Ефективна комуникация и мотивация за лидери

Практическо обучение Ефективна комуникация и мотивация за лидери с Пламен Петров

ЕФЕКТИВНА КОМУНИКАЦИЯ И МОТИВАЦИЯ ЗА ЛИДЕРИ

ЦЕЛОДНЕВНО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ

Има само един начин да подобрите екипите си. И това е като подобрите техните мениджъри. Това е най-бързият, ефективен и практичен начин за повишаване на общото качество на работата във всяка фирма.

Предстои ни отново магическа среща с нашия приятел Пламен Петров, който ще проведе за пореден път най-успешното си отворено обучение. Пламен е управляващ партньор в Екуинокс Партнърс ООД с над 20 години опит в управлението на процеси и екипи. В последните години на корпоративната си кариера работи за IBM, където и инициира първата вътрешна коучинг инициатива за България. Наскоро издаде и първата си книга “Студен душ за мениджъри”.

КЛЮЧОВИ ДУМИ ОТ ТРЕНИНГА:

Мотивация. Отговорност. Резултати. Ангажираност. Удовлетворение. Смисъл.

– Какво ви е необходимо, за да постигнете всичко това с вашите екипи?
– Нужно ли е да имате “всички отговори”, за да бъдете добър мениджър?
– Как да въвличате хората от вашите екипи и едновременно с това, да си осигурявате време за стратегическо мислене и планиране?

В този тренинг ще ви предоставим практически инструменти и ще си тръгнете с ясна представа какво да промените в себе си като мениджър, за да постигнете по-добри резултати в работата:

– за да си освободите време за съществените неща, в които бихте имали най-голямо въздействие и които изпълват със смисъл вашата бизнес роля;
– за да ангажирате хората си за постигането на високи резултати, като ги подкрепяте и стимулирате да разгръщат собствения си потенциал и да дават най-доброто от себе си във всеки един момент;

Тренингът е подходящ за мениджъри на екипи.

КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ?

Еднодневното обучение ще бъде изцяло практическо. С реални казуси и с реални решения за хората в групата, за повишаване ефективността на комуникацията в екипите, както и повишаване на ангажираността и мотивацията в работата.

Нашият гост лектор проведе при нас една страхтна сутрешна сесия по време на формата „Закуси с мен” – ето я и статията от събитието https://limacon.bg/zakusi-s-plamen-petrov-menidzharite-vinagi-sa-iztochnik-na-problemi-vav-firmite/. Провеждали сме заедно Практически тренинг за ефективна комуникация и мотивация за мениджъри https://limacon.bg/event-center/efektivna-komunikacia-i-motivacia-za-menidjari/, а с екипът му често наемат залата ни за вътрешнофирмените обучение, които провеждат.

Той води лидерски програми за развитие на ръководители на екипи за клиенти като Google, HPCEZABB, Latecoere, Strypes, Naxex Technological Development, Nevexis, A Data Pro, Advent, Tymbark Bulgaria, Каменица, Каолин АД и много други. Има MBA от City University оf Seattle и е завършил програмата на Маршал Голдсмит “Stakeholder Centered Coaching”.

Създател на популярния подкаст “Сутрешно предаване за мениджъри”, в който представя много теми от мениджърската практика и провокира слушателите да погледнат към себе си и да станат по-добри лидери.

Mинало събитие

дата

Дата:

18 Oct 2019

дата

Начален час:

10:00

Лектор

Лектор:

Пламен Петров

Сертификат

Сертификат:

Сертификат - инфо

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.