Business Meet&Match, Vol.1: Срещни своята сродна бизнес душа

Business Meet&Match -  business speed dating формат

Първият business speed dating формат в Пловдив!

Една от каузите на Limacon Event Center е създаването на активна, постоянно разрастваща се и качествена общност от предприемчивите хора и професионалисти в Пловдив.

Защо ли?

Защото вярваме, че основният елемент за успеха на едно бизнес начинание е то да бъде създадено и развивано в жизнена среда. Среда, която предлага най-ценния ресурс за всеки бизнес – информацията.

Нищо днес не може да бъде успешно, ако не бъде погледнато от различни ъгли. Никой проект не може да съществува във вакуумна среда. Той трябва да диша чрез излагането му на конкурентна среда и критично мислене. И още нещо: за протичането на информацията най-важни са здравите човешки връзки.

Ако информацията е кръвта, то връзките между хората са вените на един организъм, наречен „общество“.

За да сте успешни във всяко едно начинание, вие трябва стратегически да изграждате добри връзки с хората около вас – дигитално и физически. И да поддържате тези връзки, да се грижите за тях. Само така ще имате активни мрежи, по които да към вас да тече информация и на базата на нея да взимате най-добрите решения за бизнес развитието си.

Всеки един формат в Limacon представлява благодатна среда за развитие на мрежи. Всичко, което правим, е подчинено на обогатяването на човешките връзки.

И все пак – решихме да предложим още един формат, познат по целия свят, защото вярваме, че винаги може още.

Ето защо създадохме Business Meet&Match. Това е класически business speed dating формат, в който професионалисти от различни области имат възможност да обогатяват контактите си и да градят мрежи.

Не, ние не създаваме събитие, на което да продадете прахосмукачка, телевизор, мултилевъл измишльотина или нещо друго, с което просто искате да увеличите моментното си състояние.

Ние създаваме събитие за хората, които вярват в дългосрочните отношения, базирани на три правила: честност, професионализъм и лоялност.

Ако вие сте търговец, собственик на бизнес или просто див ентусиаст със страхотна бизнес идея и искате да намерите съмишленици, то това събитие е за вас!

На този формат няма просто да се замеряме с визитки и да си крещим силно какво продаваме.

Ще ви предложим нещо по-различно.

Ще ви предложим семплата магия на човешкото. Без костюмарство и напомпаност.


Какво представлява Business Meet&Match:

  • Вечерен, мрежови формат със строги правила и рамка.
  • Участници: до 20 на издание
  • Времетраене: 2 часа

Процес:

Предварително записване по определени критерии и в стриктно определен времеви период. След края на записването от всички записали се на живо и напълно прозрачно се изтеглят имената на 20 души, които получават правото да участват в предстоящото издание. Теглят се и до 5 резерви, които ще получат своевременно уведомление, в случай че някой от първите 20 се откаже, и ще могат да заемат мястото му. Тяхното участие също се тегли на живо.

Самото събитие е микс от класически бизнес speed dating и малко наши добавки, които да обогатят допълнително участниците и да създадат възможности за по-дълготрайна полза за всеки един.

И още много изненади. И все пак – ще оставим и съдбата да ни срещне, защото ще трябва да бъдете изтеглени от нея.

Какво ще кажете? Хайде на среща!

Печелиш, когато и другите около теб печелят!

Mинало събитие

дата

Дата:

27 Feb 2019

дата

Начален час:

18:30

Времетраене

Времетраене:

2 часа

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.