Breakfast With Me: Борис Сарабеев, Modis Plovdiv

Закуси с мен Борис Сарабеев Modis Пловдив

През втората половина на 2019 отделихме специално внимание на чужденците, които са избрали да заменят родната действителност с едно ново предизвикателство и вече от години живеят щастливо като горда част от нашето общество.

Това бяха хора, опериращи едни от най-големите заводи на световни компании, които с добрите си условия за работа спомагат за значителното повишаване на жизнения стандарт и начин на живот на всеки един от нас. Те пренасят ценен опит и знания от техните страни и днес менторстват стотици колеги чрез нови и работещи методи за бизнес мениджмънт, управление на производства и развитие на човешки капитал. Проведохме полезни дискусии и научихме много от тяхната експертиза.

През 2020 обръщаме поглед към мениджъри, които са изкачили корпоративната стълбица в своите компании и са достигнали до ръководната позиция с много труд и постоянство.

СЛЕДВАЩИТЕ НЯКОЛКО БИЗНЕС ЗАКУСКИ ЩЕ БЪДАТ ИМЕННО С ТАКИВА ХОРА И ОСНОВНА ТЕМА CAREER PATH.

Регистрация: https://share.hsforms.com/17qhkiEVGTs-ptnFYtHEAiA2197f

Ще разказваме истории на успеха с главни герои, които чрез амбиция и преследване на ясна цел са на текущата си позиция!

Ще говорим с тях за начина, по който те ръководят и предизвикателствата, които срещат. Ще продължим да разглеждаме и методите за мотивация, медиация, коучване и лидерство, които прилагат и ще споделяме редица съвети, които да приложим при ръководството на кадри.

Знаем колко е трудно днес да си ръководител на екип и какъв огромен набор от меки и професионални умения се изисква да имаш, за да си успешен мениджър. Но искаме да разберем и какви стъпки са били необходими, за да се превърнеш в такъв. И също, как стимулираш кариерното развитие в служителите си.

Тук идва момента да ви представим нашия гост:

БОРИС САРАБЕЕВ, SITE МЕНИДЖЪР НА MODIS PLOVDIV

Той е пилотът, който ръководи новия офис на Modis Bulgaria в града под тепетата. Неговият път започва през 2008, когато е назначен на позицията 1st Line Technical Support Analyst и през годините преминава през множество позиции, като координатор, ръководител на екипи, оперативен мениджър, ръководил проекти и други.

Неговият фокус е налагане и укрепване на компанията на пазара в Пловдив и гарантиране, че Modis доставя на своите клиенти висококачествени услуги и спомага тяхното развитие.

Следвайки фирмената стратегия за развитие на бизнеса, Борис работи върху изграждането на най-новия офис на Модис България в Пловдив. Това включва както всички международни клиенти, така и местните партньори в града. Баланса от натрупания опит и най-добрите бизнес практики, са в основата на изграждането на успешен бизнес.

Заповядайте, за една по-различна сряда сутрин, в бизнес обстановка, но с домашни вкусотии и ароматно кафе!

Mинало събитие

дата

Дата:

22 Jan 2020

дата

Начален час:

08:30

Лектор

Лектор:

Борис Сарабеев

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.