Beyond The Shades®: Ефективно водене на интервю

Beyond The Shades®: Ефективно водене на интервю

КОГА: 26.02.2019

ЦЕНА: 159лв. без ДДС

/За повече от един участник от фирма – 15% отстъпка/

Независимо дали сте експерт по Човешки ресурси или сте Ръководител на екип, ако за вас е важно да успявате за кратко време да получите максимално обективна информация за кандидатите, да избегнете социално желателните отговори и да прилагате умело ситуативни, поведенчески и НЛП техники за водене на интервю, вероятно този модул ще бъде интересен за вас.

КАКВО ЩЕ ВКЛЮЧВА:

 • Елементите на процеса, които влияят върху ефективността и ефикасността на подбора;
 • Изграждане на правилния профил за позицията; Структуриране на обявата, така че да привлича правилните хора; Избор на канали за комуникация.
 • Типове въпроси. Въпроси за проучване на мотивационна ориентация, личностни качества, професионални компетенции.
 • Водене на скрининг интервю
 • Ситуативни техники, поведенчески техники, стратегии за проучване на мотивационна ориентация;
 • 5 – степенен модел Munro-Fraser
 • Стрес интервю

КАКВО Е CTeam LeadLab®?

LeadLab® 2019
Лаборатория за Лидерство и Управление на хора

Казват, че опитът е най-добрият учител, но и най-скъпият. Обикновено поемаме ръководна позиция, когато вече сме спечелили доверието като професионалисти в сферата, в която работим. Но рядко се случва да имаме предварителна подготовка или обучение за това как да постигаме резултати чрез хората. Обикновено се учим „в движение“, от собствения си опит. От друга страна, хората очакват от лидера да е компетентен и уверен, така че имаме много малка толерантност към грешки, когато сме в тази роля.

LeadLab е серия от модули, в които участниците могат да споделят опит и предизвикателства, могат да експериментират с нови идеи в рамките на реални бизнес казуси и упражнения, за да намерят практични отговори на конкретни предизвикателства в работата си с хора.

Колко от вас биха седнали на стоматологичния стол ако разберат, че зъболекарят се „учи в движение“?  Каним ви в нашата лаборатория, в която казусите са реални, актуални и насочени към бизнеса.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО СЛЕДВАЩИТЕ МОДУЛИ!

Ивайло Иванов

Ивайло Иванов

CTeam

Мениджър Продажби и Мениджър Човешки ресурси. Преди да се присъедини към CTeam е работил за консултантска компания, регионален лидер в Централна и Източна Европа в областта на услугите свързани с управление на хора.

През последните 14 години той трупа опит в проекти за повече от 60 международни компании, представени в България (40 компании от “Капитал Топ 100”). Над 400 тренинг проекта, повече от 6 000 обучени мениджъри и служители.

 • Ивайло Иванов е магистър по Трудова и организационна Психология в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Притежава професионална квалификация – “Треньор по групово-динамичен  психотренинг и организационно поведение”.
 • Сертифициран обучаващ в The Center for Leadership Studies Inc., North Carolina, USA
 • Сертифициран експерт по системата за психометричен анализ Extended DISC.
 • Лектор на икономически форум „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА – Успехът на фокус” по темата: “Employer branding – Приложна магия” .
 • Награда Innovation in Talent Management с компаниите Имотека и Адрес , като Мениджър Човешки ресурси.

Mинало събитие

дата

Дата:

26 Feb 2019

дата

Начален час:

10:00

Лектор

Лектор:

Ивайло Иванов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.