Event Center

Закуси с мен: Стефан Стоянов

Време е да сменим скучните и еднообразни утрини, в които закусваме в бързина и нa крак. Време е да си подарим поне един ден в седмицата, в който освен да хапнем хубава храна, ще използваме времето в ранните часове, за да се запознаем с приятни хора и да чуем полезни за бизнеса и живота ни съвети.

Третото издание на „Закуси с мен“ ще ви срещне със Стефан Стоянов – заместник-кмет “Oбразование, бизнес развитие, европейски политики и международно сътрудничество” към Община Пловдив. Докато се наслаждаваме на вкусна закуска и ароматно кафе, ще си поговорим за развитието на Пловдив в последните години. Ще обсъдим сферите, в които ни се иска да има още подобрения и ще си споделим какво е да правиш бизнес в града под тепетата и защо избираме да останем тук.

„Закуси с мен“ е вдъхновяващата среща на Limacon Event Center с хора с предприемчиви идеи, социални каузи и иновативни проекти. Всеки петък ние събираме хубави хора на хубава храна. Ще ви представяме теми, които ни вълнуват не само в професионалния, но и в личния живот. Ще се стремим да ви зареждаме с позитивни емоции и да подпомагаме нови запознанства.

Започваме на 14.10. от 08:30 ч. в Limacon Event Center на бул. Марица 154А, до Български пощи.

Вход: 5 лв. /в цената е включена и закуската: мъфини, кроасани, кафе и фреш/
За записване: http://goo.gl/qZxL4T
При въпроси: Иван Бондоков – Мениджър “Бизнес формати” – тел: 0889989703, имейл: ivan.bondokov@limacon.bg
Начин на плащане: на място

Ела и закуси с нас!