Event Center

Закуси с мен: Вяра Панчева

Време е да сменим скучните и еднообразни утрини, в които закусваме в бързина и нa крак. Време е да си подарим поне един ден в седмицата, в който освен да хапнем хубава храна, ще използваме времето в ранните часове, за да се запознаем с приятни хора и да чуем полезни за бизнеса и живота ни съвети.

Първото издание на „Закуси с мен“ ще ви срещне с Вяра Панчева – Мениджър проекти в Сиенит – клъстер “Тракия – икономическа зона” и „Българо-китайска асоциация за бизнес развитие“. Тя притежава магистърска степен по бизнес и маркетинг “European Master in Business Studies” от 4 европейски университета в Италия, Франция, Германия и Испания. С Вяра ще имаме удоволствието да поговорим за развитието на Тракия икономическа зона, как да задържим младите хора в Пловдив, нуждата от правилно обучение и квалификация за създаването и задържането на квалифицирани кадри, както и начините да привлечем повече чужди инвестиции и да накараме все повече българи в чужбина да видят възможностите за реализация, които предлага Пловдив днес.

„Закуси с мен“ е вдъхновяващата среща на Limacon Event Center с хора с предприемчиви идеи, социални каузи и иновативни проекти. Всеки петък ние събираме хубави хора на хубава храна. Ще ви представяме теми, които ни вълнуват не само в професионалния, но и в личния живот. Ще се стремим да ви зареждаме с позитивни емоции и да подпомагаме нови запознанства.

Започваме на 30.09. от 08:30 ч. в Limacon Event Center на бул. Марица 154А, до Български пощи.

Вход: 5 лв. /в цената е включена и закуската: мъфини, кроасани, кафе и фреш/

Побързайте, местата са ограничени!

За записване: https://goo.gl/njk1oo 
При въпроси: Иван Бондоков – Мениджър “Бизнес формати” – тел: 0889989703, имейл: ivan.bondokov@limacon.bg
Начин на плащане: на място

Ела и закуси с нас!