Event Center

Закуси с Ирина Доросиева

Петото издание на „Закуси с мен“ ще ви срещне с Ирина Доросиева – маркетолог и уелнес предприемач.

Ирина e представител на новото поколение българи, които пътуват, работят и успяват извън границите на страната ни, а после се завръщат готови да дадат своя принос за развитието на икономическия и социален потенциал на България.

Работила в три държави на два континента, Ирина беше един от ключовите хора зад успеха на електронното правителство на Бахрейн, като в ролята й на маркетингов директор тя успя да постигне престижното 13 място за Бахрейн в световния ранкинг на Организацията на Обединените Нации (ООН) за електонни правителства.

Интересът й към уелнес се заражда от търсенето на адекватно решение на синдрома на прегаряне, от който страдат много успели, но нещастни хора. Когато постигането на поставените цели доставя мимолетно удовлетворение, следвано от неизбежен срив, Ирина започва да си задава много от въпросите, до които всеки един неминуемо стига: заслужава ли си да успяваме с цената на здравето си и личния си живот? И какви всъщност са възможностите ни да изградим за себе си един балансиран живот, който ни носи удовлетворение и щастие в личностен и в професионален план.

И така, съчетавайки познанията и уменията си в сферата на маркетинг и уелнес, Ирина се превръща в етусиазиран уелнес предприемач, чиято цел е да помогне на колкото се може повече хора да разберат истинската стойност на успеха, който не се дефинира от външни постижения, а от съзнателното развитие на личностния потенциал.

На закуската с Ирина ще си говорим за това какво е уелнес и неговото практично приложение в ежедневния ни живот, ще се запознаем с някои уелнес практики, които имат силата и потенциала да променят живота ни, за переспективата на уелнес туризма в България, и за това какво означава да си успял и реализиран в живота.

Време е да сменим скучните и еднообразни утрини, в които закусваме в бързина и нa крак. Време е да си подарим поне един ден в седмицата, в който освен да хапнем хубава храна, ще използваме времето в ранните часове, за да се запознаем с приятни хора и да чуем полезни за бизнеса и живота ни съвети.

„Закуси с мен“ е вдъхновяващата среща на Limacon Event Center с хора с предприемчиви идеи, социални каузи и иновативни проекти. Всеки петък ние събираме хубави хора на хубава храна. Ще ви представяме теми, които ни вълнуват не само в професионалния, но и в личния живот. Ще се стремим да ви зареждаме с позитивни емоции и да подпомагаме нови запознанства.

Започваме на 18.11. от 08:30 ч. в Limacon Event Center на бул. Марица 154А, до Български пощи.

Вход: 5лв. /в цената е включена и закуската/

Побързайте, местата са ограничени!

При въпроси:
Иван Бондоков – Мениджър “Бизнес формати”
тел: 0889989703,
емейл: ivan.bondokov@limacon.bg

Начин на плащане: на място

Ела и закуси с нас!