Event Center

Закуси с Георги Стоев

Скъпи приятели,

превърналият се в един от най-интересните ни формати „Закуси с мен“ ще ви среща и през 2017-та с едни от най-дейните и вдъхновяващи хора на Пловдив. Такъв човек е и Георги Стоев, с когото избрахме да закусим заедно в първата ни среща през новата година.

Георги е съ-основател и управляващ съдружник в Industry Watch – изследователска компания с фокус върху макроикономическото развитие и икономическата политика. Сред най – важните аналитични продукти, разработени от Георги Стоев и екипа на Industry Watch, са Редовен доклад за цената на труда, Богатство на домакинствата в България, Инвестиционна дестинация.Той е създател на образователната програма за гимназисти „Предприемачът като откривател“. Георги е инициатор на Образователно-индустриалния борд, който предлага решения за бърза адаптация на професионалното образование към нуждите на работодателите.

С него ще поговорим за бума на инвестиции и нови възможности за професионална реализация в Пловдив и региона.

Заповядайте на 13.01. от 08:30ч. на познатото ви място да се насладим на хубава домашно приготвена закуска и да обсъдим какво според вас предстои на нашия любим град през 2017-та.

За записване: https://goo.gl/1H4Cwp