Event Center

Закуси с мен: Георги Ангелов

Време е да сменим скучните и еднообразни утрини, в които закусваме в бързина и нa крак. Време е да си подарим поне един ден в седмицата, в който освен да хапнем хубава храна, ще използваме времето в ранните часове, за да се запознаем с приятни хора и да чуем полезни за бизнеса и живота ни съвети.

Четвъртото издание на „Закуси с мен“ ще ви срещне с Георги Ангелов – уеб дизайнер, лектор, предприемач и кулинар. Георги обича да създава красиви и лесни за употреба уеб сайтове, вкусни и изискани ястия, да организира готини събития и да пие бира в #Капана. С Георги ще си поговорим за предприемаческата среда в Пловдив, за неговата страст – готвенето и за много други интересни теми, свързани с развитие на личността и средата. Ще имаме и удоволствието да се насладим на приготвената лично от него закуска.

„Закуси с мен“ е вдъхновяващата среща на Limacon Event Center с хора с предприемчиви идеи, социални каузи и иновативни проекти. Всеки петък ние събираме хубави хора на хубава храна. Ще ви представяме теми, които ни вълнуват не само в професионалния, но и в личния живот. Ще се стремим да ви зареждаме с позитивни емоции и да подпомагаме нови запознанства.

Започваме на 04.11. от 08:30 ч. в Limacon Event Center на бул. Марица 154А, до Български пощи.

Вход: 5лв. /в цената е включена и закуската/

Побързайте, местата са ограничени!

За записване: https://goo.gl/7oa8v8

При въпроси: Иван Бондоков – Мениджър “Бизнес формати” – тел: 0889989703, ivan.bondokov@limacon.bg

Начин на плащане: на място

Ела и закуси с нас!