Event Center

Закуси с мен: Диляна Желева

Време е да сменим скучните и еднообразни утрини, в които закусваме в бързина и нa крак. Време е да си подарим поне един ден в седмицата, в който освен да хапнем хубава храна, ще използваме времето в ранните часове, за да се запознаем с приятни хора и да чуем полезни за бизнеса и живота ни съвети.

Второто издание на „Закуси с мен“ ще ви срещне с Диляна Желева – регионален мениджър на I&G Insurance Brokers – най-успешният застрахователен брокер в България, където тя работи от самото стартиране на компанията. Тя е деятел и говорител на движението „Спорт за всички – мама, татко и аз. Баба, дядо и внуче“. Но освен за опита й в управлението на екипи и развитие на бизнес модели, Диляна ще е сред нас и за да ни разкаже и покаже своята друга страст – готвенето по ЗОНАТА. Ще ни сподели как е попаднала на ЗОНАТА на д-р Сиърс и защо създава своя ресторант „Семейна кухня” , в който твори истински кулинарни чудеса за хора със здравословни проблеми или такива, които желаят да поддържат по-добра физическа форма.

„Закуси с мен“ е вдъхновяващата среща на Limacon Event Center с хора с предприемчиви идеи, социални каузи и иновативни проекти. Всеки петък ние събираме хубави хора на хубава храна. Ще ви представяме теми, които ни вълнуват не само в професионалния, но и в личния живот. Ще се стремим да ви зареждаме с позитивни емоции и да подпомагаме нови запознанства.

Започваме на 07.10. от 08:30 ч. в Limacon Event Center на бул. Марица 154А, до Български пощи.

Вход: 5 лв. /в цената е включена и закуската: мъфини, кроасани, кафе и фреш/

Побързайте, местата са ограничени!

За записване: https://goo.gl/8Q0SyR