5000 посетители и повече от 150 обучения и събития годишно

Иван Бондоков, съ-основател на Limacon

Предлагаме зали под наем с неповторима атмосфера и домашен кетъринг. Познаваме най-добрите обучители в България и можем да бъдем изключително полезни при организацията на вашето вътрешнофирмено обучение. Сред любимите ни клиенти се нареждат компании като Schneider Electric, ABB, LIEBHERR, Latecoere, Allianz, Expressbank, EVN, Reward Gateway, AVON, Trakia Tech, Trakia Economic Zone, Stabil Group и др.

НАЕМ НА ЗАЛИ

Мисия

Limacon стимулира потенциалите ви, развива бизнеса ви и ви помага да постигнете вашите мечти. Защото ние силно вярваме, че мечтите ни често са еднакви – вашата и нашата. Вярваме, че мечтите ни притежават изначална чистота да виждат нашето общество развито, щастливо и следващо ясна посока и цели.

Визия

Limacon (Living the dream. Mastering life. Connecting ideas) е философия, която ни помага да развиваме себе си, бизнеса на нашите клиенти и обществото, в което живеем.

Защо Limacon

Limacon помага на компании в България и чужбина да изграждат и менежират успешни маркетинг стратегии, да оптимизират и дигитализират търговските си процеси, да увеличат продажбите си и да организират събития.

Нашите ценности

Нашите ценности

Свобода

Свобода е да вярваш в собствените си възможности и да мечтаеш без граници. Всеки човек има качества и дарби, полезни за него и общността, в която живее. Затова и ние създадохме среда, в която хората да намират себе си и своята лична свобода. Само тогава те ще случат и позитивната социална трансформация в своята общност.

Знание

В един бързо променящ се свят широкият кръгозор, жаждата за нови знания и стремежът към самоусъвършенстване са най-ключовите елементи за изграждането на една успешна и щастлива личност, която да бъде двигател за обществена промяна.

Свързаност

Свързаността е най-естествената еволюция на свободния човек. Човек се чувства най-добре, когато споделя своите мисли и идеи и когато намира съмишленици, с които заедно да реализират мечтите си. Отворената свързаност е най-висшата сплав на едно силно общество.

Нашите услуги

Обучители

Разполагаме с богата база данни от обучители с дългогодишен опит, в чиито методи на преподаване и съдържание на обученията сме напълно убедени и с радост бихме ги препоръчали.
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Наем на зали

Практични и модерно оборудвани зали за до 100 човека. Пространствата в центъра за събития на Limacon могат да се наемат 24 часа и 365 дни в годината.
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Отзиви от клиенти

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.