Event Center

Обучение: Коучинг умения за Лидери и Мениджъри

КОГА: 6 октомври, от 09.30 до 17.30ч.
КЪДЕ: Limacon Event center
ТАКСА: 169 лв.
ЗА ЗАПИСВАНЕ: https://goo.gl/gx7JmC  

ЗА УЪРКШОПА:

Инициативност. Отговорност. Високи резултати. Ангажираност. Удовлетворение. Смисъл.

Какво ви е необходимо, за да постигнете всичко това с вашите екипи?

Нужно ли е да имате “всички отговори”, за да бъдете добър Мениджър?

Как да въвличате хората от вашите екипи и едновременно с това, да си осигурявате време за стратегическо мислене и планиране?

Хората от вашия екип са ваше огледало за това какъв Лидер или Мениджър сте самият Вие. А екипът ви е толкова добър, колкото добър е служителят ви с най-ниското представяне. Има точка обаче, в която Лидерът и Мениджърът престават да се разграничават като отделни роли, и се пресичат и взаимно обогатяват, а ефективността на хората се повишава значително. Този тренинг е именно за това:

 • за да се обогатите като Лидер или Мениджър, като се екипирате с ефективни коучинг инструменти, полезни не само в работата, но и в личния живот
 • за да си освободите време за съществените неща, в които бихте имали най-голямо въздействие и които изпълват със смисъл вашата бизнес роля
 • за да ангажирате хората си за постигането на високи резултати, като ги подкрепяте и стимулирате да разгръщат собствения си потенциал и да дават най-доброто от себе си във всеки един момент

КАКВО ЩЕ ВКЛЮЧВА?

През последните години обучаваме мениджъри и лидери в коучинг умения и забелязваме един съществен ефект при всички тях. Веднага, щом започнат да провеждат коучинг разговори с екипите си, те освобождават повече време и ресурс за стратегическо мислене и планиране, а членовете на екипите им стават по-продуктивни, отговорни и ангажирани с работата.

С този уъркшоп заедно ще поставим основите именно на това, като ще ви запознаем с фундаменталните коучинг принципи и инструменти, и ще се потопим в тяхното прилагане:

 • Какво представлява коучинг подходът? И какво означава да управляваш като коуч?
 • Директивен и недирективен стил на управление
 • Рамка на коучинг разговора
 • I-GROW коучинг моделът
 • Основни коучинг умения и компетенции 

И практика, практика, практика…

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ?

 • Мениджъри, които управляват други мениджъри
 • Лидери на екипи
 • Мениджъри по човешките ресурси и L&D мениджъри

КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ?

Идваме от бизнеса, след над 30 години кумулативен корпоративен опит, и за нас практическото изживяване и прилагане на инструментите е от съществено значение. Затова и уъркшопът ще бъде изцяло преживенчески. Ние ще ви водим, докато ви следваме… Ще ви стимулираме да експериментирате със себе си, да изследвате собствените бариери и да разширявате личния си и професионален потенциал.

G&PЗА ВОДЕЩИТЕ:

Гергана и Пламен Петрови са Патньори в Екуинокс Партнърс – компания за обучение и развитие на хора и екипи.

 

Професионални коучове, акредитирани към Международната Коуч Федерация (ICF), Гергана и Пламен са създателите и ко-водещи на Intunity Coaches® (www.intunitycoaches.com) – първата българска програма за обучение по коучинг, базирана на стандартите и коучинг компетенциите на ICF. Програмата се провежда от 2014 г. насам и е с над 50 сертифицирани коуча, които успешно прилагат своите коучинг умения в компании от сферата на производството, енергетиката, ИТ, фармацевтичната и други индустрии.

 

Екуинокс Партнърс е Партньор на Google за България за реализирането на Бизнес Коучинг Програмата на Google от 2015 г. насам, а от 2017 г. е сертифицирана по методологията Marshal Goldmisth Stakeholders Centered Coaching за реализиране на коучинг с включване на ключови заинтересовани лица.

КОГА: 6 октомври, от 09.30 до 17.30ч.
КЪДЕ: Limacon Event center
ТАКСА: 169 лв.
ЗА ЗАПИСВАНЕ: https://goo.gl/gx7JmC  

Очакваме ви!