Event Center

Обучение: Най-великият търговец на света

Кой е най-великият търговец на света? Защо някои продават повече, отколкото други? Дали е мит това, че на някои “просто им се отдава” и търговец или се раждаш или това е нещо, което можеш да научиш? Какво е нужно, за да станеш ти точно този най-велик търговец?

ЗА ЗАПИСВАНЕ ТУК

Да започнем от начало: Какво са продажбите?

Продажбата е ефективна комуникация. Не е манипулация, не е да “подкокоросаш” някого да си купи продукта, който продаваш. Ако не вярваш в това, което предлагаш или просто искаш да научиш нови техники, с които да “накараш” хората да купуват от теб – това обучение не е за теб! Всъщност, продажбите въобще не са за теб.

Ако искаш да разбереш в дълбочина какво представлява продажбеният процес, да научиш как да комуникираш ефективно и да разбираш нуждите на хората – то си на правилното място. Обучението се фокусира върху всички стъпки от Цикъла на продаване, психологически обяснени за постигане на добро разбиране за целите на всяка от тях.

Има три основни компонента:

  1. Изграждане на съзнание на успешен продавач – ако няма правилен подход и разбиране за процеса на продаване, то това “велико ниво” не може да бъде достигнато.
  2. Техники за изграждане и навигиране на успешна комуникация – разбира се, че можеш да се научиш как да комуникираш ефективно. Това, обаче, е съзнателен процес, в който трябва да вложиш време и усилия. Ще ти разкажа за някои умели подходи как да постигнеш това.
  3. Самомотивацията – ключова за постигане на резултати – чувал/а си да казват, че продажбите са “неблагодарен бизнес” нали? Неблагодарен е, само когато ти позволиш това и насочиш негативната енергия навътре към себе си. Как да използваш тази сила и да я превърнеш в продуктивна такава?

 

Програма:

10.00 – 11.15 – Съзнанието на успешния продавач (позитивна ментална нагласа (PMA), самодирективна реч)
11.15 – 11.45 – Кафе пауза
11.45 – 13.00 – Целеполагане и техники за самомотивация
13.00 – 14.00 – Почивка за обяд
14.00 – 15.15 – Цикъл на 7-стъпковия продажбен процес – психология и практика
15.15 – 15.30 – Кафе пауза
15.30 – 17.00 – Покриване на възражения и препоръки
17.00 – Време за въпроси

 

EvelinaProdanova copyКОЯ Е ЕВЕЛИНА ПРОДАНОВА?

Интересът към развитие на личността и нейните особености, изграждане на екипи и стимулиране на ефективна работна среда Евелина придобива още като ученик и през 2006-та година, докато е първа година студент в СУ “Св. Климент Охридски” започва работа с американската компания Southwestern Advantage. От 1868 г. насам Southwestern организират стаж за студенти в областта на директните продажби и мениджмънта, учейки ги как да ръководят собствен бизнес в областта на продажбите и да придобият ефективни комуникационни умения, умения за работа в екип, както и да развият своя лидерски потенциал.

Пет години по-късно Евелина е начело на българската група и ръководи екип от над 60 човека, печелейки множество награди за резултати в сферата на продажбите, подбора на кандидати, управлението на екипи. Евелина е отговорна за организирането и ръководенето на мотивационни и технически семинари и тренинг сесии в областта на мениджмънта, изграждането на екипи и директни продажби, осъществявайки множество коучинг сесии в същото време. Преминала през над 550 часа професионално обучение в гореспоменатите области, има над 4 500 презентации и над 900 клиента.

Понастоящем Евелина се занимава с няколко неща: Съосновател е на Brain Workshop Institute, предоставяща знанията си на организации, сред които HPE YEN, Techtour, Delta 3 Real Estate и др.; бивш член на УС на Асоциацията на българските лидери и предприемачи ABLE, понастоящем техен член; програмен координатор в Български център на жените в технологиите BCWT и Фондация MOVE.BG. Ко-организатор на каяк трипове в Wild Fun Adventures Club и съосновател на платформа за организационно развитие.

Евелина е магистър по Организационна психология към СУ “Св. Климент Охридски”, където понастоящем е докторант в същата област, изследвайки формирането на организационна култура и ефективност в новостартиращи компании. През 2014г. е стипендиант по програмата “Младите лидери на България” на Фондация “Америка за България” и преминава през интензивен курс по предприемачество в Babson College, USA. През 2016г. получава стипендия Fulbright за посещаващ изследовател в САЩ.

Цена: 99лв. за един участник /включва и две кафепаузи/

Начин на плащане: по банков път
Лимакон ООД
SOCIETE GENERALE EXPRESSBANK
IBAN: BG92TTBB94001527592366
BIC: TTBBBG22
Основание: Семинар продажби (Име на участник)

ЗА ЗАПИСВАНЕ ТУК!

При въпроси: 0889 989703