Event Center

Семинар: Въздействие по време на преговори

Limacon Event Center стартира серия от събития по темата “Успешни продажби” от октомври! Планираме да посветим няколко обучителни формата на толкова важното за всички ни изкуство да продаваш добре и да създаваш доволни клиенти.

Избрахме да започнем не с кого да е, а със самия Бойко Боев!

Boiko

Бойко Боев е роден през 1967 година във Франкфурт на Майн – Германия.
Собственик и управител на ТРЕКОМ ЕООД ( Тренинг, Коучинг, Менторинг), компания за интервални тренинги, обучения и консултации по управление и организационно развитие. Межуднародно сертифициран бизнес треньор и лектор..

От практици за практици

Работил е като мениджър продажби в  SPARKY, търговски управител в METRO Cash & Carry, Управител в БД ТУРС ООД, Зам. Изпълнителен Директор в НАФТИМЕКС Интернешънъл АД, Управляващ съдружник в ДИМАТЕКС-БЪЛГАРИЯ ООД.
Бизнес треньор към международната компания Густав Кезер Тренинг Интернешънъл.
Немски възпитаник, завършил е Мениджмънт във „Висш Технически и Икономически Университет – гр.Берлин / Германия.
Повече от 20 години търговски и мениджърски опит в областите – международна търговия и представителство на чужди компании,мениджмънт,туризъм и собствен бизнес.

  • Дългогодишен опит в продажбите на външни пазари и управлението на мултинационални и мултикултурни екипи, работа с клиенти и различни държавни и частни организации
  • Богат опит и познания  в областите външна търговия, организация и управление на стопански структури, маркетинг и продажби, мениджмънт и лидерство
  • Консултантски опит и практика в изграждане на фирмени структури, изграждане и управление на търговски екипи, презентации и обучения на мениджъри и  лидери
  • Води обучения на български и немски  език
  • Съчетава и успешно адаптира добрите немски и швейцарски бизнес практики и  техники за развитие на потенциала на  служителите  в средата на българския бизнес.
  • Води обучения на немски и български език в страната и чужбина.

На семинара “ВЪЗДЕЙСТВИЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕГОВОРИ” ще научите:

– кои са ключовите въпроси за всеки търговец

– 3те закона на въздействието и какво те означават за нас като търговци

– кое е това качество, което отличава най-добрите търговци

– как вашите търговци да станат още по-добри и да играят в “шампионска лига” ( това заглавие използвах преди години в едно демо в немското посолство)

Ще говорим за преосмисляне на традиционните търговски нагласи; ще споделим техники за ментална нагласа преди търговски срещи; ще обсъдим как да развиваме най-добре потенциалите на нашите търговци и ще споменем за разликата между интервални и обикновени обучения по продажби.

Започваме в 17:00ч. на 05.10. в Limacon Event Center.

Вход безплатен с предварителна регистрация тук: https://goo.gl/hed46w

За нетуъркинг частта е предвидена и лека почерпка.

Заповядайте!