Event Center

Поглед в бъдещето: Един ден с екипа на ABB

Ден на ABB в Limacon Event Center

Limacon Event Center и ABB България-ЕООД имат удоволствието да ви поканят на еднодневно интерактивно събитие под наслов „Поглед в бъдещето: Един ден с екипа на ABB”.

Включете се в този форум, където визионерство и практика се обединяват, за да ни покажат най-интересното от бизнеса на високотехнологичното инженерство и да ни разкажат за онези умения на бъдещето, които ще са ни нужни във всяка една професия.

Планирали сме много интересни и разнообразни лекции и срещи. Елате, за да разберете за света на новите технологии и какво значи да се развиваш в такъв международен гигант, представен и в България.

Основни теми ще са:

• Какво е да си HR в ABB-приключение, баланс и кауза
• Бизнес-моделът на ABB: Истории за пътя на продукта
• ABB служителите споделят: вдъхновения, предизвикателства, възможност, приятелство

Ето и нашата програма за еднодневния форум:

Дата: 17.10.2018

Модул 1:
08:30 – 10:30 | „Закуси с HR-екипа на ABB” – култовият ни формат се завръща през новия сезон и този път ще е част от целия ни празничен ден. Ще говорим как се е трансформирал HR екипът на ABB същевременно запазвайки и създавайки добри практики. Защо ABB се цени от своите служители, , как колегите мотивират служителите си и каква е работната среда в ABB. /Разбира се, домашната закуска на Венета ще присъства също/

Модул 2:
11:30 – 13:30 | Умения и професии на бъдещето: Какво ни е нужно, за да сме успешни във всяка една професия. – HR експертите на ABB ще проведат интерактивна презентация за новите тенденции на пазара на труда, какви професии ще са най-атрактивни след време, а и днес и също така ще симулираме различни ситуации от реалния живот в провеждане на интервюта за работа за различни позиции.

13:30 – 14:30 | Обедна почивка/Нетуъркинг

14:30 – 15:30 | Истории за успех и мотивация: Управителите на ABB България споделят – ще чуете от хората, които ръководят едно от производствата на компанията с над 1500 души персонал лични препоръки за кариерно развитие, ще получите повече информация за цялостния бизнес-модел на ABB и комплексния път на продукта.

15:30 – 16:00 | Кафе-пауза/Нетуъркинг

16:00 – 17:00 | Искрено от служителите на ABB – ще разберете всичко за всяка позиция от първо лице. Ще чуете за мотивацията, работната среда, трудностите и незабравимите моменти с екипа. Ще можете да питате всякакви въпроси, които ще ви помогнат в бъдещото ви кариерно развитие

17:00 | Online QUIZ с награди и свободни дискусии/нетуъркинг

В първата си част събитието е насочено към колеги от HR-средите и собственици на местен бизнес. Целта е да обменим добри практики и да споделим работещи стратегии, с което да обогатим местната среда и да си помогнем взаимно в създаването на по-добри условия за труд в Пловдив и региона.

Следващите две части сме посветили на младите и мечтаещи да се развиват в компании като ABB, хора. Очакваме да се срещнем с будната младеж на Пловдив и региона и заедно да помечтаем за бъдещето и да погледнем какво то ни носи.

Местата са ограничени с оглед на оптималното провеждане на форума.

Събитието е безплатно с предварителна регистрация:За ABB в България:

АББ има над 2 500 служители в България и оперира с централен офис в София и четири клона на компанията в страната. Две от производствените бази се намират в Раковски и произвеждат електрически компоненти ниско и средно напрежение. Другите два завода се намират в Петрич – за продукти ниско напрежение, и в Севлиево – за продукти високо напрежение. АББ разполага и със сервизен център за турбокомпресори във Варна.

Работеща чрез три основни дивизии – Енергийни мрежи (Power Grids), Продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане (Electrification Products) и Роботика и задвижване (Robotics and Motion) – АББ България успешно взима участие в проекти за националната енергийна система. АББ са големи български компании в енергийния бизнес: НЕК, Е-ОН, ЧЕЗ, ЕНЕЛ, ЕВН, както и други важни компании в българската индустрия.

Повече за нас, както и за възможностите за реализация в ABB, може да прочетете тук

НЕКА ЗАЕДНО ПРЕЖИВЕЕМ ЕДИН НЕЗАБРАВИМ ДЕН!