Event Center

Обучение: Презентациите, които променят света

Мечтаете ли да бъдете вдъхновяващи презентатори? Да завладявате аудиторията с думите си и да успявате да отстоявате принципите и каузите, в които вярвате?

В бързо развиваща се икономика като днешната, където иновативни идеи се появяват всеки ден, всеки мениджър в голяма корпорация или млад предприемач със стартираш бизнес трябва да може да представя своите възгледи кратко, ясно и въздействащо.
Дали като мениджър ви се налага да убеждавате началниците си в ползата от иновация в процесите на работа или сте част от стартъп и се борите за набиране на необходимия ви капитал, за да развиете своята компания, успехът на вашата мисия се свежда до едно – добре структурирана и убедителна презентация, която заразява аудиторията и оставя траен отпечатък в съзнанието им.

event_website_1

Ето защо Limacon – център за развитие на социален капитал, има удоволствието да ви покани на двудневен практически семинар за презентационни умения. Щастливи сме, че Михаил Стефанов – част от академията за вдъхновяващи презентатори “Make them..” – ще бъде наш лектор.

Михаил е обучавал екипите на компании като Кока-Кола България, Графити ББДО, Фондация Америка за България, Музейко, Сиско Бизнес Институт, Академия за социални предприемачи, Българско училище за политика, Фондация Карин дом, Национална мрежа за децата и много други.

event_website_2

ПУБЛИКА
Ще знаете кои са основните типове и инструменти за анализ на вашата публика и ще можете да  анализирате публиката си в дълбочина

ЦЕЛИ
Ще знаете кои са основните категории цели и критериите за поставяне на работещи цели за вашата презентация и ще можете да си поставяте работещи цели и да измервате успеха на вашата презентация

СТРУКТУРА
Ще знаете какво представлява структурата на една презентация, ключовите части и как да правите връзката между тях и ще можете да имате цялостен поглед над презентацията си, с ясна структура и послание.

ИДЕИТЕ
Ще знаете ключови техники за генериране и подреждане на идеите за вашата презентация и ще можете да раждате голямо количество идеи, да избирате основна идея и да класифицирате всички идеи спрямо целите на презентацията.

СТОРИБОРД
Ще знаете кои са основните правила при създаване на сториборд за вашата презентация и ще можете да рисувате сториборд на своята презентация.

ОСНОВИ НА ДИЗАЙНА
Ще знаете основни правила при композицията, структурата и визуализацията на информация в дизайна на презентации и ще можете да оформяте слайдовете в своята презентация по достъпен и приятен за окото начин.

ЕЛЕМЕНТИ НА ДИЗАЙНА
Ще знаете ключовите принципи за използване и редактиране на изображения, работа с шрифтове и цветове и ще можете да създавате презентации с въздействащ дизайн.

ИСТОРИИ
Ще знаете къде е мястото на историите във вашата презентация и как да ги разказвате, за да завладявате публиката и ще можете да откривате и разказвате въздействащи истории, с които да постигате целите си и да бъдете запомнени

ИЗНАСЯНЕ
Ще знаете най-важното при подготовката при изнасяне на презентацията и ще можете да репетирате и изнасяте презентацията си успешно и въздействащо.

ПО ПРЕМЕ НА ВТОРАТА НИ СРЕЩА НА 02.12
Ще имате 10 минути да ни представите презентация, по тема избрана от вас! Михаил ще ви даде персонална обратна връзка.

За записване: https://goo.gl/Z9uU1P 

event_website_3

Събитието се състои от две части и ще се проведе на 25.11. и 02.12. в Limacon – център за развитие на социален капитал.

При въпроси:
Иван Бондоков – Мениджър “Семинари и обучения”
тел: 0889989703,
емейл: ivan.bondokov@limacon.bg

Такса за участие: 149лв.

Начин на плащане: по банков път
Лимакон ООД
SOCIETE GENERALE EXPRESSBANK
IBAN: BG92TTBB94001527592366
BIC: TTBBBG22
Основание: Семинар Ноември (Име на участник)

Побързайте, местата са ограничени!