Вашето събитие е наша първа грижа и приоритет!

Калоян Калинин, мениджър събития

Центърът за събития на Limacon е мултифункционално и модерно оборудвано пространство, разположено в централната част на град Пловдив, което разполага със зала за събития, подходяща за всеки повод.

Пространството в Limacon разполага с високоскоростен интернет, озвучителна система, собствена климатизация, флипчарт, оборудван с хaртия и мултимедия. На разположение е и голям безплатен парктинг в непосредствена близост.

При нас нито едно събитие не е просто събитие. Благоуханието на топли, домашно приготвени вкусотии посреща всеки наш гост, ароматното кафе и чайове в съвкупност със зеления интериор подпомагат чувството за хармония, а качеството на обслужване е висш пилотаж. Както нашите клиенти обичат да казват: "Изживяването е необикновено и неповторимо".

Ценоразпис

Капацитетът ни е 70 човека седящи места и 150 човека тип коктейл.
Можем да предложим кафе пауза с домашна или купешка храна, както и пълно меню за обяд - сандвичи, коктейлни хапки или блок маса. Работим с доверен партньор и гарантираме качество и неповторим вкус.

ЦЕНИ ДО 4 ЧАСА ДО 8 ЧАСА

НАЕМ НА ЛИМАКОН

Включва: наем на пространството, мултимедия, екран, компютър, микрофони, озвучение, флипчарт и консумативи към него.

300,00 лв. 500,00 лв.

НАЕМ НА ЛИМАКОН СЛЕД 18:00

Включва: наем на пространството, мултимедия, екран, компютър, микрофони, озвучение, флипчарт и консумативи към него.

100,00 лв./час
При по-специфични параметри на събитието, изпратете запитване на welcome@limacon.bg.

*Посочените цени са без ДДС
*Наемът включва обслужващ персонал
*Стандартното работно време на пространството е 09:00 – 18:00 ч.

Услуги към фирми

Вашият доверен партньор при организация на събития и обучения

Фирми от цяла България се обръщат към нас, когато търсят зала за:

  • продуктови презентации (пред клиенти или пред служители);
  • фирмени партита;
  • екипни срещи и брейнсторминги;
  • вътрешнофирмени обучения;
  • провеждане на интервюта за работа.

Към стандартното отдаване на пространството под наем екипът ни ви предлага и следната допълнителна услуга:

Вътрешнофирмени обучения: Разполагаме с богата база данни от обучители с дългогодишен опит, в чиито методи на преподаване и съдържание на обученията сме напълно убедени и с радост бихме ги препоръчали.
Ако осъзнавате, че екипът ви се нуждае от обучение, за да подобри някое от следните умения, моля свържете се с нас: мениджмънт умения, комуникационни умения, лидерски умения, предприемачески умения, продажби и преговори, маркетинг умения, говорене пред публика, презентационни умения, емоционална интелигентност, изграждане на мрежи и изграждане на връзки, иновативно мислене.

Услуги към обучители

Една крачка по-близо до бизнеса в Пловдив

Една крачка по-близо до бизнеса в Пловдив

Limacon работи с над 50 обучители и коучинг фирми от цяла България, като им помага да стъпят и да развият бизнеса си в Пловдив.
Благодарение на добрите връзки, които центърът е развил със средния и голям бизнес в областта, семинарите и обученията ни са най-посещаваните бизнес събития в града под тепетата.

Наред с напълно оборудвани зали за семинари и обучения, Limacon предоставя и следните долълнителни услуги към обучители и коучинг фирми:

Разпространение на събитието:
Ако сте разработили семинар или обучителна програма, която бихте искали да споделите с пловдивското бизнес общество, но нямате връзка с пловдивските фирми и тепърва ще стъпвате на този пазар, ние можем да ви предоставим зала под наем и да ви помогнем с маркетирането на самото събитие до нашата база данни от над 2000 бизнес професионалисти.

Вътрешнофирмени обучения:
След като сте били гост-лектор на някое от нашите събития и сме се докоснали до вашия професионализъм и добро съдържание с висока добавена стойност за бизнес хората в Пловдив, вие можете да станете част от базата данни с обучители на Limacon. По този начин ние ще започнем да предлагаме вашите услуги на средния и голям бизнес в Пловдив и ще ви помогнем да направите бизнеса си по-успешен.

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.