Event Center

Marketing HYPE, vol. 11: Must-have микс в дигиталния маркетинг: Google Search, Google Display, Facebook Ads, Email, Push

2020 година започна силно за нашите #МаркетингМайни, които мотивирахме да превземат още една платформа – LinkedIn. Юбилейното издание с Александър Кръстев беше много полезно, а сега е време да задълбаем още по-дълбоко в интсрументите за развитие в дигиталната среда.

Marketing Hype е двучасово събитие веднъж в месеца, което събира на едно място маркетолози, копирайтъри, дизайнери, специалисти в социалните мрежи, SEO специалисти и уеб разработчици от Пловдив. Но кой гледа титлите…, ако обичаш маркетинга и искаш да се развиваш в тази сфера, добре си дошъл.

На вашето внимание: Геннадий Воробьов, съосновател и ръководител на резултатно ориентирана дигитална агенция Netpeak Bulgaria.

 

— ТЕМА —

„Must-have микс в дигиталния маркетинг: Google Search, Google Display, Facebook Ads, Email, Push“

 

Регистрация: https://share.hsforms.com/17QXtqq5cSquf0hX0b89TbQ2197f

Разговорът ще бъде фокусиран върху това кои канали от дигиталния микс в момента се представят най-добре, какви са преимуществата на всеки един от тях, как да ги използваме за постигане на максимални резултати и как да отчитаме правилно получените от всеки канал метрики.

Ще разгледаме и няколко практически насочени case studies от работата по проекти на Netpeak, предимно за българския пазар. Презентацията ще е полезна за всички, които работят в сферата на дигиталния маркетинг, за бизнеси, които целят да инвестират в своето онлайн присъствие, както и за специалисти и маркетинг директори.

Геннадий Воробьов

Той е в дигиталния бранш от 2008 година. В Netpeak участва в построяването на бизнес процесите на агенцията, реализация на маркетинг стратегии на ключови клиенти и на такива с потенциал и развитие на партньорската програма. Сертифициран Google Analytics и Google AdWords специалист, който преподава в Softuni Digital, трейнър в Google Partners (съвместен проект на Google и Softuni Digital – курс за Google Analytics и Train the trainers в рамките на Дигитален гараж). Геннадий организира ежегодната конференция Online Advertising, журира уеб конкурси в България и презентира на конференции в България и чужбина.

Netpeak е резултатно ориентирана дигитална агенция с фокус върху SEO и PPC рекламата, основана през 2006, българския клон е създаден през 2014 чрез сливане с Optimization.bg (основана през 2010).

Ще бъде интересно издание, а както винаги networking частта е задължителна, от нас хапването и по чаша вино. Отделете си тази вечер за вдъхновение. 😊