Event Center

Limacon Sales Stars, vol. 5: Борис Христов

16.01 | 19:00

356labs е бутикова агенция за създаване на бизнес презентации, а Борис Христов е нейният основател. Говорил е и продължава да презентира в над 25 държави по целия свят и не веднъж е избиран за най–добър лектор на съответното събитие. Той и компанията му са единствените, които са канени да презентират три поредни години на най-голямото международно събитие на Microsoft с над 25 000 посетители – Microsoft Ignite.

Сред клиентите на 356labs са компании като Coca Cola, Experian, Bosch, Renault, UniCredit Bulbank и booking.com

Борис Христов ще бъде гост в първото издание на Limacon Sales Stars за 2020 с тема: ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕФЕКТИВНА SALES ПРЕЗЕНТАЦИЯ.

Борис ще обхване всеки един аспект от построяването на презентация, която продава успешно – от дизайна на слайдовете и изграждането на вълнуваща история до представянето й пред конкретна аудитория.

Регистрация: http://bit.ly/34UtoNI

Limacon Sales Stars е вечерен формат, в който предоставяме платформа за дискусия и обмен на опит и идеи между професионалисти и консултанти в сферата на B2B продажбите, маркетинг и търговските стратегии и бизнес развитието.

Ще говорим за конвенционални продажби и за новите тенденции. Ще сме супер конкретни. Ще бъде разговор между практици. Защото всички искаме да увеличим процента на доверие в нас, нали?

Ще ви очакваме на 16 януари от 19 часа в Limacon Event Center (Пловдив, бул. Марица 154А)