Event Center

Limacon Sales Stars, vol. 4: Иван Бондоков

Тема: Аналогови и дигитални техники за по-успешни B2B сделки.

17.12 | 19:00

Време е да поговорим малко за техническото и дигитално измерение на B2B продажбите.

Като за завършек на тази луда година гост ще бъде Иван Бондоков, който ще сподели няколко интересни истории, успешни примера и свежи провали от работата с клиенти на SalesHub-a през тази година.

Регистрация: https://share.hsforms.com/1LJe5DZ45SD-32l9tQjJmsg2197f

Ще говорим за конкретни тактики и тенденции в дигиталната сфера на B2B продажбите, търсенето на международни клиенти и дори ще обърнем внимание на добри практики в преговорите и подготовката за важни срещи.

Иван е съосновател на брандовете Limacon като той седи в основата на повечето успешно затворени и на почти всички провалени сделки в Limacon 😊

Има почти 10 годишен опит в Customer Relations сегмента. Тази година е провел над 1000 студени обаждания и е затворил сделки на обща стойност над 200 000лв.

Limacon Sales Stars е вечерен формат, в който предоставяме платформа за дискусия и обмен на опит и идеи между професионалисти и консултанти в сферата на B2B продажбите, маркетинг и търговските стратегии и бизнес развитието.

SalesHub е третият бранд на Limacon и усилията му са фокусирани върху предоставянето на цялостни решения за оптимизация на продажбени процеси , обучения на търговски екипи и външен отдел за допълнително генериране на повече потенциални клиенти и реални продажби.

Очакваме ви!