Event Center

Книги в разговор, vol.2 – “Седемте навика на високоефективните хора”

Хората създават книгите, а книгите променят хората. Днес не е достатъчно просто да си добър в нещо. Важно е да споделяш своите способности и опит с другите.

Хиляди са успели в своя бизнес, личен живот и мечти, които осъзнават нуждата да споделят за своите трудности по пътя към личностния или професионален успех и да помогнат на още повече хора да достигнат до най-важната цел за всеки човек в краткия му житейски път, а именно да бъде щастлив. Но не да робува на чужди критерии за щастие, а да намери измеренията на своето собствено, уникално щастие,  базирано на познанието за самия себе си и средата, в която живеем.

Ето защо решихме да създадем „Книги в разговор“ – редовни месечни срещи в Limacon, на които да споделяме впечатления и мнения от книги, които сме прочели и които са ни вдъхновили. Книги за личностно развитие, мениджмънт умения, добри съвети за бизнес и биографии на хора, които са вдъхновили милиони други по света да не спират да преследват мечтите си и да търсят собствената формула на щастието.

Присъедини се и ти и обогати не само знанията си, но и своя социален капитал, като срещнеш хора като теб – жадни за книги и разговор. Хора, желаещи да споделят идеите си и да развиват себе си. Хора, които искат да покажат на света колко е хубаво да се учиш от другите и да предаваш нататък.

Събираме се всеки месец, като датата и часа се определят в началото, за да имаме време да прочетем или помислим върху темата на книгата, която сме избрали за следващата ни среща.

Втората ни среща ще се проведе на 28.02. и ще я посветим на книгата “Седемте навика на високоефективните хора” от Стивън Кови.

Нека тя ни послужи за начало на разговора за това колко сме заети всъщност, как да оптимизираме времето си, как да бъдем по-ефективни и същевременно да ни остава време и за личен живот.

Книгата може да бъде свалена напълно безплатно от тук.

Запиши се тук: https://goo.gl/k0l6Yv 

Начален час: 18:30

Вход: 5лв. /включва и чаша хубаво червено вино от Мелвино/