Event Center

Книги в разговор, vol. 1 – “Презентирай като Стив Джобс”

Хората създават книгите, а книгите променят хората. Днес не е достатъчно просто да си добър в нещо. Важно е да споделяш своите способности и опит с другите.

Хиляди са успели в своя бизнес, личен живот и мечти, които осъзнават нуждата да споделят за своите трудности по пътя към личностния или професионален успех и да помогнат на още повече хора да достигнат до най-важната цел за всеки човек в краткия му житейски път, а именно да бъде щастлив. Но не да робува на чужди критерии за щастие, а да намери измеренията на своето собствено, уникално щастие,  базирано на познанието за самия себе си и средата, в която живеем.

Ето защо решихме да създадем „Книги в разговор“ – редовни месечни срещи в Limacon, на които да споделяме впечатления и мнения от книги, които сме прочели и които са ни вдъхновили. Книги за личностно развитие, мениджмънт умения, добри съвети за бизнес и биографии на хора, които са вдъхновили милиони други по света да не спират да преследват мечтите си и да търсят собствената формула на щастието.

Присъедини се и ти и обогати не само знанията си, но и своя социален капитал, като срещнеш хора като теб – жадни за книги и разговор. Хора, желаещи да споделят идеите си и да развиват себе си. Хора, които искат да покажат на света колко е хубаво да се учиш от другите и да предаваш нататък.

Събираме се всеки месец, като датата и часа се определят в началото, за да имаме време да прочетем или помислим върху темата на книгата, която сме избрали за следващата ни среща.

Първата ни среща ще се случи на 24.01. от 18:30ч., а книгата, на която избрахме да я посветим е писана за един велик новатор и визионер, който вече не е сред нас – Стив Джобс.

„Презентирай като Стив Джобс: Как да бъдем невероятно успешни пред всяка аудитория“ е алманах за всеки, който иска да е вдъхновяващ презентатор. Ще поговорим за основните качества и техники на добрата презентация и ще споделим собствен опит.

От тук може да свалите книгата напълно безплатно.

Запиши се тук: https://goo.gl/xACSLF

Вход: 5лв. /включва и чаша хубаво червено вино/