Event Center

Как да изградим успешен Amazon business?

Вечерен семинар “Как да изградим успешен Amazon business?”

 

Дата: 25.03.
Час: 18:30
Вход: свободен с предварителна регистрация

AMAZON FBА – КАТО НАЙ-SCALABLE ФОРМА НА ОНЛАЙН БИЗНЕС – ПРЕГЛЕД.

25% ръст в продажбите на Амазон спрямо предходната година – за последните 5 години

Само 10% от всички retail-продaжби в САЩ са направени online. Тенденцията за следващите 20 години е за значителен ръст в онлайн продажбите. Amazon притежава 49% от целия e-Commerce пазар в САЩ и продължава открива нови пазари. Доверете се на бизнес модела на Amazon и стартирайте вашия глобален онлайн бизнес!

  • Ако сте част от малък, среден бизнес и имате желание да разширите продажбите на компанията си в платформата на Амазон по цял сват, този курс е изключително подходящ за вас.
  • Ако имате идея за продукт, но нямате представа как да го произведете и как да реализирате продажби, то този курс е подходящ за вас.
  • Ако сте аналитичен, организиран, разполагате с време, и искате да умножите спестяванията си в Пъти вместо с Проценти, тогава Вие непременно трябва да посетите този курс.
  • Ако ви е омръзнала монотонната работа от 9 до 5 и искате да уволните шефа си, този курс е подходящ за вас.

Ще научите всичко необходимо за да стартирате онлайн бизнес в Амазон, да откриете и произведете продукт с високо търсене. Да реализирате печалби в някои от най-големите световни пазари от САЩ и Германия до Япония и Австралия.

ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА:

15мин – Програмиране, Дропшипинг и представянето на концепцията за Amazon.

60мин – Модел на Амазон FBA бизнеса, поглед от високо.

15мин – Преглед на темите в курса.

15мин – Въпроси и Отговори.

ЗА ОБУЧИТЕЛЯ:

Димо Сандев притежава богат 10 годишен опит в областта на софтуерното инженерство като работи за някои от най-големите Маркетингови компании и Инвестиционни банки в Ню Йорк. От 2017г решава да следва мечтата си за предприемачески тип бизнес и става успешен Амазон продавач на пълно работно време. За 2 години успява да изгради 6 цифрен Амазон бизнес продавайки физически продукти онлайн на 3 континента и 7 различни пазара.

Обратна връзка към Димо Сандев може да изпращате тук: dsandev@gmail.com

ЗА ЗАПИСВАНЕ: