Event Center

Семинар: Вътрешното предприемачество в компаниите

Какво: Среща на бизнеса и HR общността на тема „Вътрешното предприемачество в компаниите: път към пълноценно развитие на хората“
Дата: 04.09.2017
Място: Limacon Event Center
Час: 16:00 – 19:00
Регистрацияhttps://goo.gl/upbzia

Limacon и Open Space Collective имат удоволствието да Ви поканята на среща на бизнеса и HR общността на тема „Вътрешното предприемачество в компаниите: път към пълноценно развитие на хората“.

Как можем да насърчим предприемаческото мислене и нагласи на хората, които работят за нас? Възможно ли е хора, които работят за друг да подхождат със същата страст и отдаденост към работата си, както тези започнали собствен бизнес?

Каним ви на разговор за тема, която набира скорост в световен мащаб (http://www.leagueofintrapreneurs.com/), в който да споделим идеи за какво работи добре, какви са предизвикателствата и каква е ролята на мениджърите и HR експертите в създаването на подходяща среда за вътрешно предприемачество в техните компании. Ще използваме метода Световно кафене, който ще позволи на всички участници да са активни в споделянето и ученето един от друг.

Събитието е покана към хора, работещи в сферата на Човешките ресурси и на ръководни позиции в компании, както и собственици на бизнес.

Програма:

16:00-16:20 Откриване и запознаване на участниците
16:20-17:45 Световно кафене “Как насърчаваме предпримачеството вътре в организациите?” – водещ Антон Вълков (с включена 15 мин почивка)
17:45-18:15  Специален гост Елица Костова от Voccess Corporate с тема “Човешки капитал”
18:15-19:00 Закриване и неформална част с кетъринг

Вход безплатен с предварителна регистрация: https://goo.gl/upbzia

За модератора:

Антон Вълков е водещ практик на мрежата Art of Hosting в България, съосновател на колектив Отворено пространство (Open Space Collective), автор и водещ на редица събития и проекти, свързани с насърчаването на участието и диалога за устойчиво развитие. С над 10-годишен опит в разнообразни бизнес и неправителствени организации в България и чужбина, през 2014 г. се завръща да живее в родния си Пловдив, където е един от създателите на пространството Отсреща.

За госта:

Елица Костова е съ-основател на Voccess Corporate – компания за иновативни тренинги за развитие на човешкия капитал.Компанията предлага иновативна за световния пазар схема и методология на обучение в следните сфери: организационно съвършенство (организационно целеполагане и целепостигане), дизайн мислене, комуникационни умения и преговори и грижа за клиентите. Елица е и основател на фондация Edu Compass – организация, която има амбицията да е лидер в сферата на кариерното развитие за младежи на Европейско ниво и която се бори с безработицата сред младите хора и ги подкрепя да реализират потенциала и призванието си. Елица и екипът на Voccess Corporate и Edu Compass работят за стартирането на стратегически диалог за развитието на човешкия капитал. Екипът цели да стартира серия от събития и инициативи, които да задвижат обществена дискусия по темата за управление на човешкия капитал и да допринесат в посока повишаване на осъзнатостта, образованието и компетентността на професионалисти, които работят в тази област.

Очакваме Ви!

За допълнителни въпроси: Иван Бондоков, 0889 989703