Event Center

Обучение: Фейсбук за бизнес – Ниво 1, 31.03.2017

Limacon има удоволтсвието отново да е домакин на този невероятен двудневен курс за Facebook маркетинг и реклама със Стилиян Запорожанов!

ПРОМО ЦЕНА ДО 31.03. САМО 199ЛВ. 

Какво ще научите на това двудневно Facebook обучение:

 • Намиране на правилната аудитория, която да купи от Вас.
  Ще разберете как правилно да намерите, привлечете и говорите на вашия Перфектен клиент, за да може той да поиска да купи от Вас.
 • Как да ангажирате своите потребители
  Ще разберете кое е липсващото парче от вашата стратегия и ще научите как да създавате платено и безплатно съдържание, което се харесва, коментира, споделя и купува от вашите фенове в дългосрочен план.
 • Създаване на рекламите стъпка по стъпка
  Ще разберете кои типове реклами са най-успешни и как технически да създавате реклами за харесвания, трафик, email-и, продажби (+ главните елементи, които ги правят успешни).
 • Структуриране на кампаниите с Power Editor
  Ще разберете как правилно да структурирате своите кампании, за да може лесно и бързо да разбирате коя е печеливша и коя губеща.
 • Дизайн и текст на рекламата
  Ще разберете какъв дизайн да използвате за своите реклами, както и как да пишете завладяващи текстове, които карат потребителя да купи.
 • Как да четем статистика и оптимизираме
  Ще разберете как правилно да четете статистика, тествате и оптимизирате своите реклами за по-голяма ефективност
 • Магията на Facebook pixel и специалните Custom Аудитории
  Ще разберете как правилно да настроите Facebook pixel-a си и как да оптимизирате своите реклами с него. Също така ще научите и как да създавате специални Аудитории, при които рекламата ви да бъде по-евтина и в пъти по-ефективна.
 • Защита на Рекламния профил от блокиране
  Ще разберете как правилно да менажирате рекламния си профил и страница, за да предотвратите един от най-често срещаните проблеми – блокиране на рекламния профил от Facebook.
 • Брандинг и позициониране
  Ще разберете как правилно да изградите бранд на своя бизнес, за да може да се позиционирате като №1 в главата на сегашните ви и бъдещи потенциални клиенти.
 • Стратегии, които да копирате за своя бизнес
  Ще научите онлайн маркетинг стратегиите, които Стилиян използва, както за свои лични проекти, така и за неговите клиенти в дигиталната агенция Zapomedia.

 

ПРОМО ЦЕНА ДО 31.03. САМО 199ЛВ.
ОТ 1-ВИ АПРИЛ ЦЕНА 249ЛВ.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА: https://goo.gl/uh1HJD

За допълнителна информация и въпроси: Иван Бондоков, 0889 989703

Limacon – building your social capital
Пловдив, бул. Марица 154А