Event Center

Обучение: Емоциите на работното място

КОГА: 24.11.
ОТ КОЛКО: 09:00
ДО КОЛКО: 18:00
ТАКСА: 199лв.
ФОРМА ЗА ЗАПИСВАНЕ: https://goo.gl/q5tR7R 

Уъркшопът «Емоциите на работното място» е една от водещите програми на Българският институт за социална и емоционална интелигентност (BISEI) – международна организация за обучение и коучинг, сертифициран администратор на най-комплексният инструмент за измерване на социална и емоционална интелигентност – EQ-i 2.0. Днес интелигентността на човека се измерва не само с IQ ( коефициент на интелекта), а и с EQ (коефициент на емоциите). Успехът и реализацията се основават на цялостното ни възпитание – интелектуално и емоционално. Емоционалната интелигентност е дисциплина, която позволява на човек да изследва нови територии от своята природа, отразява общото благосъстояние на индивида и способността му да успее в живота.

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН УЪРКШОПА

Уъркшопът е предназначен за консултанти, ръководители, мениджъри, HR специалисти и всички ориентирани към личностно развитие – не само на умствените, но и на емоционалните умения. Увеличаването на потенциала на EQ, чрез застъпените в уъркшопа теми, го правят изключително ефективен инструмент за наемане, задържане и развитие на служителите, увеличаване работоспособността на индивида, взаимоотношенията с екипа и лидерския потенциал.

РЕЗУЛТАТИ И ПОЛЗИ

По време на уъркшопа участниците придобиват знания и практически умения за някои от ключовите умения на ЕИ и по-конкретно:

  • Какво е емоция и какви са универсалните емоции?
  • Каква е ролята на нашия мозък във формирането и овладяването на емоциите?
  • Как изглеждат емоциите на работното място през призмата на невербалната комуникация?
  • Какво е асертивност и как да отстояваме себе си без да обиждаме другите?
  • Асертивно изразяване и влияние
  • Какво е емпатия?
  • Как да възпитаваме емпатия на работното място и в личните взаимоотношения?
  • Възприятни позиции
  • Емпатията – новият начин на управление
  • Емоционалната интелигентност – основни умения

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ И ФОРМАТ

Интерактивен workshop, включващ теория, практически упражнения и ролеви игри.
2 модула по 3,5 часа.

ПРОГРАМА:

9:30 – 10:00 Регистрация
10:00 Интерактивен модул: Емоциите на работното място. Какво е емоция? Универсалните емоции. Защо са важни емоциите?
– Почивка
Интерактивен модул: Асертивна комуникация. Какво е асертивност и в какво се изразява разликата между пасивна, агресивна и асертивна комуникация? Асертивни права. Как да казваме «НЕ» по асертивен начин?
13:30-14:30 Обедна почивка
14:30 Интерактивен модул: Емпатия. Какво е емпатия? Видове емпатия и възприятни позиции. Как да възпитаваме емпатия?
– Почивка
Модул: Емоционална интелигентност – основни умения
18:00 Закриване

За водещата:

ПОЛИ ФИСТОЛЕРА е единственият лицензиран специалист в тестването, анализа и оценката на Емоционалната интелигентност за Балканския полуостров от MHS CANADA. Притежава дългогодишен опит в областта на психологията, психотерапията, хипнотерапията, коучинга, социалната и емоционалната интелигентост, НЛП, подбор и обучения на персонал, натрупан в множество страни, между които Италия, Швейцария и Сингапур. Сертифицирана в администрирането на тестове за оценка на емоционалната интелигентност EQI 2.0 на работното място, лидерско поведение и EQI 360 С обратна връзка. Вече 17 години работи, помагайки на хората да опознават себе си, да постигат целите си, да превръщат мечтите си в преживелищна реалност. В частна практика от 2005 година, тя работи с клиенти от корпоративния свят, сферата на образованието, както и частни клиенти, които са нетърпеливи да порастнат емоционално и да намерят своето хармонично място в света. Работи индивидуално, с двойки и групи, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Използва различни методи от психологията, психотелесната психотерапия, мотивационен коучинг, социална и емоционална интелигентност, персонални програми за растеж, както и тренинги за корпоративно образование. След 17годишно отсъствие от България, през 2012 се завръща и създава BISEI –БЪЛГАРСКИ ИНСТИТУТ ЗА СОЦИАЛНА И ЕМОЦИОНАЛНА

ИНТЕЛИГЕНТНОСТ. Мисията на Института е да популяризира концепцията за ЕИ като неразделна част от ежедневния ни живот.

За ко-водещата:

АНТОНИЯ КЕРЧЕВА е сертифициран треньор по Емоционална интелигентност и мотивационен коуч. Притежава 13 годишен опит в управлението на национални и международни събития с обществена, научна и икономическа значимост. Професионалният й опит и образованието в сферата на маркетинга, рекламата и връзките с обществеността затвърждават значимостта на въздействието и ефективната комуникация. Ръководила е проекти за над 240 организации, с над 500 събития и е управлявала ивент екипи от над 100 души. Като треньор по Емоционална интелигентност, Антония се фокусира върху това как да се свържем с личните си ценности и талантите си, как да развием своята лична сила и харизматично въздействие, за да живеем пълноценно чрез усъвършенстването на уменията за емоционална и социална интелигентност.