Event Center

Обучение: Корпоративна социална отговорност и комуникации за устойчиво развитие на бизнеса

КОГА: 25.10.2017
КЪДЕ: Limacon Event Center
ТАКСА: 159лв. /+ подарък едноименната книга за CSR и комуникации/
НАЧАЛО: 09:30ч.
ЗА ЗАПИСВАНЕ: https://goo.gl/nJtVc9

Социалните дейности са неизменна част от корпоративната политика на все повече компании в България. За да се развие тази сфера, промяната трябва да започне отвътре-навън т.е. от служителите към публичното пространство. Най-реалната и обективна оценка се получава от потребителите и обществото. Ето защо избрахме този месец да ви поканим на това изключително полезно обучение с двама уникални лектори и обучители: Жюстин Томс и Марина Стефанова.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ОБУЧЕНИЕТО:

  1. Как да определим кои са най-приоритетните за нашата компания КСО дейности
  1. Как да ангажираме екипа и да привлечем правилните партньори за нашата КСО програма
  1. Как да проследим, измерим и увеличим ефекта от нашите КСО дейности
  1. Основи на комуникацията на нашите КСО дейности – онлайн и офлайн канали, елементи, микс.
  1. Планиране, изпълнение, follow up на комуникационните дейности
  1. Добри примери, добри практики за вдъхновение

ОБУЧЕНИЕТО ЩЕ Е ПОЛЕЗНО ЗА: ПР и маркетинг специалисти в компании, Бранд мениджъри, Собственици на малък и среден бизнес, Екипи по устойчивото развитие на бизнеса и репутация в големите компании.

ЗА ОБУЧИТЕЛИТЕ:

Марина Стефанова

Марина Стефанова е социален предприемач, отдаден на множество каузи. Създател на една от първите експертни фирми, специализирани в областта на КСО – Консултантска къща „Стратегии” (2003).
Марина е учредител и старши наставник в Младежката предприемаческа борса на
фондация „Каузи”– www.kauzi.org, стартирала през 2009 година. През формата на инициативата до днес са преминали успешно над 90 стартиращи бизнес младе-
жи и младежи с увреждания.
От 2011 година Марина управлява Българската мрежа, която е част от световното семейство на Глобалния договор на ООН. Той обединява фирми и организации, които работят за устойчивото развитие на бизнеса, човечеството и планетата.
Автор е на статии и анализи по темата за корпоративната социална отговорност. От 2 години преподава във Висшето училище по застраховане и финанси и в Софийския университет.
Каузите, по които работи, са свързани с популяризиране на гражданската и корпоративната отговорност, стимулиране на бизнес и социалното предприемачество и развитие на доброволчеството. За приноса си към популяризиране на устойчивото развитие е носител на отличието „Зелена личност“ за 2012 година.
Повече можете да научите на www.marinastefanova.info

Жюстин Томс

Жюстин Томс е онлайн предприемач и човек, отдаден на множество каузи. Създател
на една от първите български дигитални агенции Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън (www.abcbg.com) от 1998 година и на медийна група Аз медиа, включваща сай-
товете Az-jenata.bg, Az-deteto.bg от 2001 година, част от портфолиото на Инвестор.
бг след юни 2011 година. Жюстин е създател и идеен ръководител
на конкурса за най-добро дигитално присъствие БГ Сайт, основан през 1999 година и провеждащ се ежегодно оттогава с цел стимулиране развитието на българското онлайн пространство, издигане на стандарти в родния уеб и промотиране на най-добрите проекти (www.bgsite.org).
Автор е на 10 книги по онлайн маркетинг и успешно присъствие в Интернет, множество статии и анализи по темата за дигиталното. Преподава от 8 години в НБУ и в М3 College.
Каузите, по които Жюстин работи през последните години, са свързани с детското четене, стимулиране на предприемачеството, работа с различни малцинствени групи и развитие на обществото ни като цяло.
Повече можете да научите на www.justinetoms.com

КОГА: 25.10.2017
КЪДЕ: Limacon Event Center
ТАКСА: 159лв. /+ подарък едноименната книга за CSR и комуникации/
НАЧАЛО: 09:30ч.
ЗА ЗАПИСВАНЕ: https://goo.gl/nJtVc9

ОЧАКВАМЕ ВИ!